Atenție șoferi! Circulație închisă până mâine la 6 dimineața

Atenție șoferi! Circulație închisă până mâine la 6 dimineața

În noaptea de 21 spre 22 august (luni spre marți), între orele 22:00 și 6:00, se vor face lucrări de remediere a deformațiilor apărute pe partea carosabilă a străzii Nicolina.

„Deciziile punctuale privind restricționarea / închiderea circulației pe artera menționată vor fi luate de către Poliția Municipiului Iași – Biroul Rutier și Poliția Locală, cu sprijinul constructorului. În timpul lucrărilor pe tronsonul de drum menționat va fi asigurat accesul mașinilor de intervenție ale Poliției, Jandarmeriei și Inspectoratului pentru Situații de Urgență.

Str. Nicolina a fost modernizată prin intermediul unuia dintre cele mai ample proiecte europene derulate de Primăria Municipiului Iași, de modernizare a Axei Sud a orașului, între Podu Roș și CUG. Lucrările s-au desfășurat între 2013 și 2016 și au fost executate de asocierea companiilor Viarom Construct, Mari Vila, Vectra Service şi Conest. Valoarea totală a proiectului a fost de 87,6 milioane de lei, din care aproximativ 70 de milioane de lei fonduri europene nerambursabile”, se specifică în anunțul municipalității.

Postaţi un comentariu

Adresa dvs de mail nu va fi afişată.