Atenție șoferi! Nebunie în zona Podu Roș – Tudor Vladimirescu. Care sunt rutele ocolitoare

Atenție șoferi! Nebunie în zona Podu Roș – Tudor Vladimirescu. Care sunt rutele ocolitoare

Marți, 15 august, va fi turnat stratul de uzură pe mai multe tronsoane de drum incluse în proiectul de modernizare a Splai Bahlui – Mal Drept, iar aceste lucrări vor genera o serie de restricții de circulație.

Între orele 7:00 și 22:00, echipele Conest SA vor lucra pe Splai Bahlui – Mal Drept, pe tronsonul dintre Podu Roș și intersecția cu bd. Primăverii.

Marți, 15 august, între orele 6:00 și 15:00, se va lucra pe Splai Bahlui – Mal Drept, pe tronsonul dintre bd. Tudor Vladimirescu și intersecția cu bd. Primăverii, pe sensul dinspre complexul studențesc spre Podu Roș. În perioadele menționate traficul auto va fi deviat pe bd. Tudor Vladimirescu – Calea Chișinăului.

Deciziile privind restricționarea / închiderea circulației în zonă vor fi luate de către Poliția Municipiului Iași – Biroul Rutier și Poliția Locală, cu sprijinul constructorului.

În timpul lucrărilor pe tronsonul de drum menționat va fi asigurat accesul mașinilor de intervenție ale Poliției, Jandarmeriei și Inspectoratului pentru Situații de Urgență.

Postaţi un comentariu

Adresa dvs de mail nu va fi afişată.