Atenție șoferi! Se închide circulația în zona barierei BJATM

Atenție șoferi! Se închide circulația în zona barierei BJATM

Compania Națională de Căi Ferate – CFR SA va reabilita zona barierei BJATM (lângă Comat SA).

De pe 21 mai, ora 8:00, până pe 3 iunie, ora 18:00, vor fi făcute lucrări de refacere a terasamentului, precum și de înlocuire a traverselor, șinelor de cale ferată și dalelor de beton degradate.

În aceste condiții, în perioada amintită circulația rutieră pe strada Sergent Grigore Ioan va fi închisă, riveranii fiind singurii care vor face excepție.

Totodată, circulația autovehiculelor între Dacia și Canta va fi deviată pe Pasajul „Octav Băncilă”, pentru traficul ușor, și pe Pasajul Alexandru cel Bun, strada Silvestru și șoseaua Moara de Foc, pentru traficul greu.

Nu vor fi afectate proprietățile și parcările din zonă ca urmare a executării lucrărilor care vor fi semnalizate conform legislației în vigoare, atât pe timp de zi, cât și pe timp de noapte.

Circulația autovehiculelor de tonaj greu, utilizate la execuția obiectivului (betoniere, camioane etc.), se va face conform Hotărârii Consiliului Local 198/2000, modificată și completată, după cum se arată în avizul emis de Comisia Municipală de Circulație pentru acest proiect.

Închiderea circulației rutiere va trebui avizată și de Poliția Municipiului Iași.

Postaţi un comentariu

Adresa dvs de mail nu va fi afişată.