Au aterizat cu mașina pe acoperișul unei case

Au aterizat cu mașina pe acoperișul unei case

Doi tineri din Drăgușeni au fost vineri protagoniștii unui accident spectaculos pe drumul european E 85.

Șoferul circula cu viteză maximă, aproximativ 250 km/h, după cum spun anchetatorii, deși carosabilul era umed iar riscul unui accident era mare.

Conducătorul auto a pierdut controlul automobilului și a plonjat efectiv în acoperișul unei case.

După ce au părăsit carosabilul, ei au și-au luat zborul, la propriu, cu vehiculul peste trei gospodării. Mașina a rupt mai întâi două garduri, după care a urcat pe rampa construită deasupra unui beci și a plonjat câțiva zeci de metri în aer distrugând în același timp și suporturile metalice ale viilor după care a lovit două acoperișuri.

Automobilul a ajuns la aproximativ 8 metri înălțime, lovind primul acoperiș. Din impactul cu una din bârnele casei mașina s-a rotit în aer lovind cu partea laterală stângă acoperișul celei de a doua case, după care a căzut pe o stivă de materiale de construcții aflate lângă locuință.

Zborul de aproape, 40 de metri  lungime, s-a oprit într-o altă casă.

Impactul a fost atât de puternic încât automobilul a distrus doi pereți ai locuinței, bucătăria și dormitorul. Proprietarii nu erau acasă, fiind plecați, din seara dinaintea accidentului, la Fălticeni.

Până să zboare cu mașina pe acoperiș, pasagerul din dreapta față filma live, pe Facebook, în timp ce prietenul său gonea nebunește pe șosea.

Tinerii au rămas încarcerați în mașină. Un echipaj de descarcerare al Detașamentului de Pompieri Fălticeni i-au extras pe șoferul și pasagerul din Drăgușeni.

Două autospeciale, una SMURD și alta de la Ambulanță, i-au transportat pe cei doi la cea mai apropiată unitate medicală.

Pasagerul din dreapta, în vârstă de 22 de ani, a scăpat ca prin minune având leziuni minore. În schimb, șoferul (21 ani) a fost transportat în comă la Spitalul Județean Suceava.

Conducătorului auto i-au fost prelevate probe de sânge, la spital, pentru a se stabili dacă a consumat băuturi alcoolice.

Polițiștii au întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.masina-in-casa-1

Postaţi un comentariu

Adresa dvs de mail nu va fi afişată.