Au vrut să-l spele pe Vosganian, dar mai tare l-au mânjit!

Au vrut să-l spele pe Vosganian, dar mai tare l-au mânjit!

Pe principiul „dacă nu s-a făcut singur de râs, haideţi să-l ajutăm noi”, Ziarul de Iaşi a creat pe 2 februarie a pagină pe care ieşenii îi puteau adresa întrebări senatorului Varujan Vosganian.

Demersul, intitulat „Adresaţi-i întrebări despre situaţia economică a Iaşului senatorului Varujan Vosganian, trebuia să aibă scopul de a-l mai scoate puţin pe senatorul plângăcios din rahatul (scuzaţi termenul) în care se băgase atunci când a publicat pe blogul său un interviu în care el punea întrebările şi tot el oferea şi răspunsurile. Din păcate pentru senator, lucrurile au stat exact pe dos, fiind atacat din toate părţile!

Prezentăm în continuare o parte dintre aceste „întrebări”, aşa cum au apărut ele în pagina Ziarului de Iaşi:

Mihai Cretu spune: „Pot sa va spun ca am cunoscut pe domnia sa Herr Varujan Vosganian personal, prin anii 2004-2005, la o petrecere cu ocazia alegerilor pentru Biroul Judetean de Tineret al PNL, pentru care am fost membru cand faceam politica, si cu mana pe inima afirm ca domnia sa vorbeste foarte frumos, este un om carismatic, si-atat! Atat domnia sa cat si majoritatea indivizilor din scena politica Ieseana sau chiar si la nivel national nu fac decat sa consume banul public, sa fure si sa arunce cu promisiuni si minciuni. Unul din motivele pentru care efectiv sunt scarbit de politica sunteti dumneavoastra domnule Vosganian, altul fiind domnia sa Relu Fenechiu care din fericire nu este printre noi, cei liberi si cei corecti. Dupa cum spunea o figura publica din cadrul marilor jurnalisti/analisti politici ieseni (nu dau nume), dumneavoastra va incadrati perfect in tiparul politrucului si nu politicianului; eu personal consider un om politic, un om de caracter care merita tot respectul pop***tiei si care realizeaza ceva pentru comunitatea in care traim acei oameni politici pe care ii intalnim in Anglia, Norvegia, s.a.m.d si nu acesti indivizi care ne manipuleaza si ne amagesc de 25 de ani incoace. Asadar n-aveti ce sa raspundeti domnule Vosganian intrucat se stie ca n-ati facut nimic ci doar ati vorbit frumos si v-ati prezentat elegant in mass media scrisa/televizata. Q.E.D”.

O nulitate: „Aveti curajul sa nu mai candidati anul acesta si sa va puneti la dispozitia justitei in dosarul vanzarii de gaz f ieftin catre InterAgro? De 2 ori v-au scapat colegii, nu va e rusine sa argumentati ca nu au probe? Pai atunci de ce va e frica? 2. De ce in anii 2007-2008 nu ati dramuit bugetul stiind de criza din USA si iminenta ei in UE? Sigur v-au avertizat serviciile, nu considerati ca sunteti direct raspunzatori, PNL-ul, de lipsa de preintampinare a efectelor crizei in Romania? (s-au angajat in sectorul public peste 100.000 de oameni, sporurile salarii au crescut in 2008 fata de 2006 cu 76%, Cheltuielile de personal in crestere, etc…). Ati tocat banii electoral si ne-ati lasat descoperiti in fata crizei. Si PDL a dat loviturile de gratie, si aia niste zanateci. 3. Considerati corecta afirmatia ca in lipsa unei industrii proprii distrusa tot de voi, cresterea economica a fost in buna parte sustinuta doar de muncitorii romani din afara tarii? Acest avant economic se datoreaza lor si banilor pompati in Romania dinafara + angajatii din multinationale, nu strategiilor voastre destepte. 4. Ce parere are despre tampeniile pe care le zicea in 2008?: „Seful Finantelor a declarat, in cadrul unei emisiuni la Antena 3, ca salariul mediu brut va ajunge la 1.000 de euro in 2.015, iar in 2.020 va creste pana la 2.000 de euro.” (http://www.libertatea.ro/ultima-ora/salariu-mediu-brut-de-1000-de-euro-in-2015-238991) 5. Ce ai facut pt Iasi concret? realizari punctuale facute in 5-6 mandate? 6. De ce sa-l ma intrebam ceva, orice? Sa-i intrebam pe acei ieseni care-l voteaza de ce o fac? Nu-i mai bine?

Ildyko: „Concluzia la atentie Comentariile jignitoare, dar și întrebările bune exprimate într-o manieră ofensatoare vor fi șterse. PAI ATUNCI CE DUMNEZEU SA-L INTREBI PE ACEST MINCINOS? INTREBATI-L VOI SI EL SA RASPUNDA. NU NE INTERESEAZA NIMIC LEGAT DE ACEST SMECHER CARE A MANCAT BANI ANI DE ZILE DIN PARTIDE STAND CU MANA-N NAS. AUZI???INTREBARI OFENSATOARE??? DAR CINE ESTE EL? DUMNEZEU? DUMNEZEU SA-L IERTE!”

Un iesean adevarat: „D-le Vosganian, deja sunteti o pata (sau oaie, cum preferati) neagra pe blazonul ALDE Iasi si daca mai misunati mult in aceasta zona veti scadea numarul de voturi ale ALDE Iasi, datorita „prestatiei” dvs. in general si pentru Iasi in special. Mai aveti prin urmare o singura varianta onorabila (daca stiti cumva ce-i aceea onoare): sa DEMISIONATI de la sefia ALDE Iasi si sa-i lasati pe iesenii adevarati sa-si hotarasca, in limitele posibile, viitorul. Sunt sigur ca cetatenii din … „alde” Focsani/Vrancea de-abia va asteapta sa-i luminati cu poeziile si sarmul dvs. de chermeza”. Un iesean adevarat continuă: „D-le Vosganian, va e rusine sa divulgati presei si cetatenilor Iasului ca sunteti acum senator ALDE si seful filialei judetene Iasi, IMPUS de la centru ? Atributul de „liberal” este corect, ALDE inseamna liberalism european, insa confuzia si ambiguitatea pe care o intretineti pe acest subiect nu va face cinste. Pe viitor e bine sa puneti partidul inaintea propriei persoane: ALDE, d-le Vosganian, ALDE se cheama. 2) Intrebare: concret, punctual, ce proiecte ati propus si dus la bun sfarsit PENTRU IASI de cand sunteti parlamentar de Iasi de atata timp, venind din prafuitul si insignifiantul Focsani ? Prezentati si dovezile, pentru a usura verificarea afirmatiilor dvs”.Hapciu Adrian: „Domnule senator cand veti demisiona din Parlament avand in vedere ca sunteti cercetat penal? De ce in 2008 cand ati fost ministru de Finante ati fost deacord cu marirea deficitului bugetar, masura ce a condus ulterior la o criza de amploare, in conditiile in care tara era pe crestere economica (deficitul nu a generat cresterea investitiilor in bunuri palpabile, majoritatea banilor au ajuns in buzunarele prietenilor liberali-aripa Tariceanu si au fost folositi in campania electorala)?”AndraCall: „Traiti in Romania ? Nu va este Rusine de Nimic?”

Radu Părpăuță: „Ca parlamentar, ba și ca ministru de finanțe, ca om de cultură și ca armean, ce ați intreprins pentru salvarea bisericii armenești din Iași?”

Ciurea: „poate ne explică acest vozganian tunurile de milioane date Romaniei înpreună cu viorel cataramă !, or măcar să ne explice ca la proști uituci cum a demolat, devalizat, falimentat vozganian cu firma sa proprietate Euroeconomic Banca Internațională a Religiilor inpreună cu Arie Shalev, Calin Zamfirescu ți Valeriu Stoica furând peste 132 miliarde dispărute pentru todeuna !, ori ce a facut vreodată în viața lui notabil pentru Iași !, mă abțin să spun câte mizerii a făcut !, aa e acuși campanie electorală ?, eu nu știu și nu înțeleg dobitoacele care merg să voteze mafioți!”

Auris: „Domnule Varujan Vosganian, cu deosebit respect și infinită curiozitate,permiteți-mi să vă pun o întrebare simplă: DE CE NU VĂ DAȚI DEMISIA ȘI NU VĂ MUTAȚI LA EREVAN ?????”

Paul Ivan: „Am patru intrebari pentru tine. Prima. Cine te-a propus pe tine senator de Iasi timp de 25 de ani? Atentie nu cine te-a ales, ca de ales te-au ales prostii, ci cine te-a propus la fiecare campanie de alegeri parlamentare. Sa nu umbli cu raspunsuri biblice sau partinice, vreau raspunsuri sincere. A doua. Ai fost senatorul iesenilor(melcilor) sau a lui Fenechiu, Adomnitei si a altor haidamaci politici din PNL Iasi? A treia. Ce-ai facut pentru IASI in cei 25 de ani de cind esti in politica PNL? Vreau un raspuns concret si nu cu minciuni politice. A patra. De ce nu ai vrut sa mergi pe mina justitiei in dosarele tale penale si ai ales sa te ascunzi dupa fustele femeilor din parlament?

Ioan: „Ce trebuie sa fac ? Sa stau in genunchi in fata unui astfel de MIRLAN ? Sa spuna ce a facut pentru Iasi el si Solcanu si ceilalti GAINARI ??? 25 de ani ! Hai,baieti !!!! Asteptam raspunsul ca v-am ales ! 25 de ani !!! Dati-va si numele,daca raspundeti”.

Acestea sunt doar o parte din „întrebările” puse senatorului de către ieşeni. Pe celelalte le găsiţi la adresa următoare: Adresați-i întrebări despre situația economică a Iașului senatorului Varujan Vosganian

vosganian-ziarul-2

Sursa foto: ziaruldeiasi.ro (print screen)

Postaţi un comentariu

Adresa dvs de mail nu va fi afişată.