Autobuzele care iau foc în Copou anunță sfârșitul domniei lui Mihai Chirica. Imagini în exclusivitate

Autobuzele care iau foc în Copou anunță sfârșitul domniei lui Mihai Chirica. Imagini în exclusivitate

Un autobuz a luat foc în această seară în Copou, în zona din apropierea stadionului „Emil Alexandrescu”, unde are loc un concert cu intrare liberă, susținut, printre alții, de Delia și Mihail.

Foarte atenți cu imaginea viceprimarului cu vise de primar Mihai Chirică, polițiștii locali i-au bruscat și alungat din zonă pe toți cei care au încercat să vadă ce se întâmplă. Comentariile sunt de prisos, în condițiile în care în ultima perioadă au luat foc două autobuze în aceeași zonă a Copoului. Poate reușește, totuși, Chirica să facă Bahluiul navigabil și-i mută cursul și prin Copou, ca să nu mai trăim permanent cu teama că m putea arde de vii în autobuz.

Cel care a încercat în disperare de cauză să mușamalizeze totul a fost Georgel Grumeaz, adică exact omul pe care Chirica îl înjură prin toate conferințele de presă, dar pe care-l trimite să-i rezolve treburile murdare!

După ce a fost stins focul, autobuzul a fost tractat de un campion al RATP până în zona Târgușor. Și ca totul să fie bine, camionul RATP a fost pe punctul de a exploda, din cauza motorului care se înfierbântase prea tare.

autobuz1autobuz2autobuz3autobuz4

Postaţi un comentariu

Adresa dvs de mail nu va fi afişată.