Autospecială SMURD implicată într-un accident la Suceava. Sunt 8 victime!

Autospecială SMURD implicată într-un accident la Suceava. Sunt 8 victime!

Un echipaj SMURD a fost implicat, vineri, 23 septembrie, într-un accident rutier în localitatea Călugăreni, comuna Adâncata, judeţul Suceava, a declarat Alin Găleată, purtătorul de cuvânt al ISU Suceava.

În autospeciala SMURD se aflau cinci persoane, respectiv doi paramedici, şoferul, un pacient în vârstă de 12 ani şi mama acestuia. Purtătorul de cuvânt al IPJ Suceava, Ionuţ Epureanu, a declarat că accidentul s-a produs în momentul în care un autoturism Renault Clio, condus de un şofer de 22 de ani, a depăşit o coloană de maşini, pe linie continuă, într-o curbă fără vizibilitate şi a intrat în coliziune cu autospeciala SMURD. În autoturism se mai aflau 3 pasageri.

Pacientul din ambulanţă nu a suferit traume în urma accidentului, mama acestuia a suferit un atac de panică, iar celelalte victime au suferit răni sau traumatisme uşoare.

Şoferii au fost testaţi cu etilotestul, rezultatul fiind negativ.

Ionuţ Epureanu a precizat că urmează să se stabilească dacă autospeciala SMURD avea pornite semnalele acustice şi luminoase pornite, însă şeful ISU a afirmat că acestea erau cu siguranţă pornite pentru că aşa cere legislaţia în vigoare.

Poliţia a deschis pe numele tânărului care a produs accidentul un dosar pentru vătămare corporală din culpă.

La faţa locului au intervenit 4 ambulanţe. Traficul este momentan blocat, iar poliţiştii cercetează împrejurările în care s-a produs accidentul.

După câte se pare, şoferul maşinii Renault se numeşte Florin Peptănaru şi este din Hânţeşti.

Postaţi un comentariu

Adresa dvs de mail nu va fi afişată.