Avalanşă de spectacole în weekend, la Palas

Avalanşă de spectacole în weekend, la Palas

Sfârşitul acesta de săptămână este dedicat muzicii, la Palas. Vineri, prichindeii din cadrul Asociaţiei „Melos” îşi lanseză noul album cu un spectacol aparte, iar sâmbătă, ieşenii şi nu numai sunt invitaţi la un concert al Filarmonicii. Surprizele continuă şi duminică.

Vineri, 1 aprilie 2016, de la ora 18.00, pe scena din Atriumul Palas Mall vor performa cei mai talentaţi mici artişti. Cercul de muzică uşoară „Melos” de la Palatul Copiilor din Iaşi marchează începutul primăverii prin lansarea celui mai recent CD, intitulat „Steluţe pe portativ – vol. 8”. Publicul va fi încântat cu un spectacol muzical-coregrafic deosebit, copiii „Melos” având alături de ei numeroşi invitaţi speciali: Clubul de dansuri multiculturale de la Ateneul Tătăraşi, Ansamblul „Coconiţe” de la Centrul Cultural Oriental, orchestra şi soliştii de muzică populară ai Ansamblului folcloric „Hora” de la Palatul Copiilor Iaşi, dansatorii de la Kasta Morrely Dance, Ansamblurile de dansuri populare „Ciobănaşul” de la Colegiul de Artă „Octav Băncilă” şi „Bahluieţul” din Erbiceni, Teatrul de modă „Kasta Morrely Kids” şi tinerii de la Cercul de gimnastică aerobică de la Palatul Copiilor.

Sâmbătă, 2 aprilie, de la ora 19.00, Palas Mall va fi din nou locul de întâlnire al melomanilor cu artiştii Filarmonicii de Stat „Moldova” Iaşi. De această dată, publicul iubitor de muzică de calitate va fi invitat într-o incursiune printre musical-urile celebre. Sub bagheta dirijorului Adrian Morar, orchestra simfonică va prezenta spectacolul „In love with musicals”. Solişti vor fi Paula Iancic, Ilinca Băcilă, Tiberius Simu şi Vlad Morar. Cei prezenţi vor asculta fragmente din „The phantom of the Opera”, „Evita”, „Sound of Music”, „Hello Dolly”, „Chicago”, „Mizerabilii” şi alte partituri renumite.

Tot sâmbătă, de la ora 10.30, în sala Rossini Congress Hall Palas, se va desfăşura lansarea de carte „O să te ţin în braţe cât vrei tu şi încă o secundă”, a cărei autoare este Ioana Chicet – Macoveiciuc. Evenimentul va include dezbateri privind preocupările părinţilor şi numeroase surprize pentru copii.

Duminică, 3 aprilie este ziua în care cei mici vor avea parte de multă distracţie. De la ora 11.00, în zona Intersport, prichindeii sunt aşteptaţi la teatru de păpuşi. Alături de marionete, ştrengarii vor afla lucruri noi şi se vor amuza de păţaniile personajelor din poveşti.

De la ora 16.00, în Atrium, copiii din cadrul Academia Show Junior vor prezenta un spectacol de modă şi teatru. Modelele vor defila pe podium cu ţinute în tendinţe şi vor oferi mici momente artistice, demonstrând publicului cât de talentaţi sunt.

Postaţi un comentariu

Adresa dvs de mail nu va fi afişată.