Axente și Axinte, la FC Botoşani

Axente și Axinte, la FC Botoşani

Atacantul Mircea Axente, în vârstă de 30 de ani, a semnat cu FC Botoșani pe o perioadă de un an jumătate și se va alătura lotului condus de Costel Enache pentru cantonamentul din Turcia.

„Am ales FC Botoșani pentru ca a fost echipa care m-a dorit cel mai mult din Liga 1 și pentru că sunt șanse mari să jucăm în play-off. De asemenea știu că este un club profesionist din toate punctele de vedere iar împreună sper să ne atingem toate obiectivele propuse”, a declarat atacantul Mircea Axente.

Atacantul a fost adus din prima ligă din Arabia Saudită de la Al-Faisaly Harmah, fosta echipă a lui Liviu Ciubotariu, aflată pe locul 9 în clasament.

La gruparea botoșăneană a revenit și Florin Acsinte, jucător care a evoluat pentru Pandurii Tg. Jiu şi FC Voluntari, formaţie cu care a câştigat Cupa României şi Supercupa României. Fundaşul stânga a revenit acasă după doi ani.

„Nu am semnat încă nimic însă ne-am înţeles. De la minim un an şi jumătate se pleacă însă durata cotractului poate fi şi pe doi ani, trei ani, de ce nu chiar pe viaţă. Aici m-am simţit cel mai bine, cele mai frumaose momente le-am petrecut la Botoşani, chiar dacă am câştigat trofeele pe care le-am câştigat la Voluntari. Pentru mine faptul că revin acasă este foarte vine din punct de vedere profesional dar şi pentru familia mea faptul că revenim acasă este cel mai bun lucru”, a declarat Florin Acsinte.

Postaţi un comentariu

Adresa dvs de mail nu va fi afişată.