Bacăul are un nou prefect

Bacăul are un nou prefect

Liviu Miroșeanu este noul prefect al județului Bacău, în locul lui Valentin Ivancea. Decizia s-a luat în ședința de Guvern care s-a încheiat miercuri, la ora 1.00 dimineață. De asemenea, a fost eliberat din funcție și subprefectul Paul Claudiu Cotîrleț.

Liviu Miroșeanu s-a născut în Dămienești, are 50 de ani, este absolvent al Liceului „Pătrășcanu” și al Universității „Gheorghe Asachi” din Iaşi. Este căsătorit și are un copil.

În 1992 s-a înscris în PD, unde a avut mai multe funcții de conducere. În 2004 a fost ales consilier local al municipiului Bacău. În legislatura 2004-2008 a fost deputat în Parlamentul României din partea Alianței D.A. (PNL-PD). În acest moment, Miroșeanu este consilier județean și consilier la Agenția Națională de Cadastru și Publicitate Imobiliară.

Deputatul Ionel Palăr, președintele PNL Bacău, a reacționat după numirea noului prefect al județului Bacău. „Îl felicit pe domnul Liviu Miroșeanu pentru noua sa calitate. Am convingerea că experiența administrativă și politică a domniei sale va face ca Instituția Prefectului să fie condusă cu echilibru și corectitudine. Îi urez mult succes!”, a declarat Palăr.

Postaţi un comentariu

Adresa dvs de mail nu va fi afişată.