Bărbatul care agresa femei, prins și dus la poliție

Bărbatul care agresa femei, prins și dus la poliție

Mai multe femei din Iași au acuzat faptul că au fost agresate pe stradă de un bărbat. Acesta a fost prins și dus la audieri. El a fost dus din nou la Institutul „Socola”, de către poliţişti, joi seara, după ce i-a furat un cercel aceleiaşi femei pe care o atacase în urmă cu o săptămână.

O femeie, care locuieşte în zona Nicolina, a povestit pe pagina sa de Facebook cum a fost atacată de acest bărbat, iar poliția nu a intervenit.

„În după amiaza zilei de 23 august la ora 18,00, am venit de la serviciu cu taxiul. Am oprit în Nicolina I, în spate la Lidl. Am văzut acest boschetar, că altfel n-am cum să-i spun, pe scările transformatorului, dar l-am văzut târziu, altfel n-aş fi coborât din maşină. Boschetarul din imagine sufla într-o pungă cu prenadez. Ca să ajung acasă alt drum nu am decât să trec pe lângă acel transformator. Am pus capul în pământ, am spus Tatăl Nostru şi mi-am zis că dacă trec pe lângă gardurile vecinilor ajung în curte, dar n-a fost să fie aşa de simplu. L-am văzut cu coada ochiului că se întărâtă cu cât mă apropiam şi într-o fracţiune de secundă m-am trezit cu el în gâtul meu c-o mână iar cu cealaltă încerca ceva bizar ca şi cum mi-ar scoate ochii cu degetele. Groaza a fost mare. Am strigat după ajutor dar n-a ieşit nimeni, în acel moment nu era nimeni pe strada mea”, susţine femeia.

Aceasta a mai relatat cum a reuşit să scape doar datorită unui câine maidanez pe care îl hrăneşte şi care a venit în ajutor când a fost strigat.

De asemenea, joi seara, poliţiştii au fost sesizaţi de către o femeie că un individ i-a luat un cercel din ureche, pe strada Libertăţii. La faţa locului, poliţiştii l-au identificat pe acelaşi tânăr care a agresat mai multe ieşence în aceeaşi zonă, iar pentru acest motiv a mai fost internat la Institutul de Psi­hiatrie „Socola”. Femeii i-a fost luat un cercel de către acest individ, iar aceasta şi-a sunat soţul, care a venit rapid la locul respectiv şi i-a luat înapoi cercelul. Poliţiştii l-au încătuşat pe acesta, apoi l-au transportat la „Socola”.

„Tânărul are vârsta de 24 de ani şi locuieşte fără forme legale în municipiul Iaşi. El a mai fost transportat la spital pentru internare, însă fusese lăsat să plece fără ca poliţia să fie anunţată“, au precizat reprezentanţii Poliţiei Iaşi.

Tânărul a mai fost internat la Psihiatrie în urmă cu o săptămână, după ce a agresat aceeaşi femeie.

Postaţi un comentariu

Adresa dvs de mail nu va fi afişată.