Bârladul rămâne cel puțin 8 ore fără gaz

Bârladul rămâne cel puțin 8 ore fără gaz

Pentru a permite realizarea unor lucrări pe conducta magistrală ce alimentează municipiul Bârlad, Transgaz S.A. va întrerupe transportul gazelor naturale către municipiul Bârlad.

În noaptea de 19 august 2017, începând cu ora 22:00, până pe 20 august, ora 06:00, compania roagă consumatorii să nu folosească aparatele de utilizare a gazelor naturale.

De asemenea, bârlădenii sunt rugați să închidă toți robineții din instalațiile de utilizare, iar în cazul în care simt miros specific de gaz să anunțe imediat dispeceratul de urgență al Delgaz Grid la unul dintre numerele de telefon:

0800.800.928 (număr gratuit, apelabil din principalele rețele de telefonie fixă și mobilă)

0265.200.928 (număr taxabil cu tarif local din rețeaua Telekom și cu tariful operatorului din toate celelalte rețele de telefonie).

Pentru a nu crea neajunsuri tuturor consumatorilor din municipiul Bârlad, compania îndeamnă să nu se folosească gazele naturale în perioada 19 august, ora 22.00 – 20 august, ora 06.00, la unii clienți fiind întreruptă alimentarea cu gaze naturale, iar la alții este posibil să se constate o scădere a presiunii.

Postaţi un comentariu

Adresa dvs de mail nu va fi afişată.