Bătaie cu săbii și topoare. 6 rețineri VIDEO

6 persoane au fost reținute, în noaptea de sâmbătă spre duminică, în urma unei bătăi cu topoare și săbii pe o stradă din Târgu-Jiu.

Un bărbat de 38 de ani a fost rănit, având nevoie de îngrijiri medicale.

Scandalul a început sâmbătă seara într-un bar de pe strada Victoriei din Târgu-Jiu și a continuat în fața localului, unde agresorii, care aveau topoare și săbii în mâini, au avariat trei mașini parcate în zonă.

Un localnic a filmat întreg scandalul și a postat imaginile pe Facebook.

După audieri, polițiștii din Târgu-Jiu i-au reținut, în timpul nopții de sâmbătă spre duminică, pe șase dintre tinerii implicați în scandal, aceștia fiind acuzați de distrugere și tulburarea ordinii și liniștii publice.

„Poliția a fost sesizată de un angajat al unui bar cu privire la faptul că între mai multe persoane care se aflau în incinta localului a izbucnit un scandal. Polițiștii s-au deplasat la fața locului, au identificat rând pe rând persoanele care au fost implicate, au fost conduse la sediul Poliției, iar în urma continuării cercetărilor și administrării probatoriului, polițiștii de investigații criminale au reținut șase bărbați cu vârste cuprinse între 20 și 41 de ani, din Târgu-Jiu, bănuiți de infracțiunea de distrugere și tulburarea ordinii și liniștii publice, distrugere cu privire la cele trei mașini, una cu geamul spart și două zgâriate”, a declarat, corespondentului MEDIAFAX, Miruna Prejbeanu, purtătorul de cuvânt al IPJ Gorj.

Ancheta este coordonată de un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu-Jiu.

Postaţi un comentariu

Adresa dvs de mail nu va fi afişată.