Bătaie de joc la Spitalul „Regina Maria”! Experiență halucinantă a unei paciente

Bătaie de joc la Spitalul „Regina Maria”! Experiență halucinantă a unei paciente

Gafă sau bătaie de joc la Spitalul „Regina Maria”? Jurnalista Corina Dragotescu a trecut printr-o experiență halucinantă în această dimineață.

Corina Dragotescu povestește că și-a făcut un RMN pentru ovare la Spitalul „Regina Maria” și, în schimb, a primit un rezultat pentru RMN la cap.

„Dragii mei, mi-am facut RMN pentru ovare si mi-au trimis rezultatul pentru RMN la cap!!!

Totul s-a întâmplat la Regina Maria. Examenul RMN, cu vesta cu antene, a fost pentru abdomen si pelvis, dat fiind faptul ca eu am avut cancer ovarian. Totuși în aceasta dimineață minunată de joi, m-am trezit cu un rezultat pentru RMN la cap, în care se vorbește inclusiv de deviația mea de sept, pe stânga. Nu avusesem cască cu antene pe cap la momentul RMN-ului deci puțin probabil să am vreun rezultat din zona capului. Și totuși, era numele meu pe rezultat.
M-am dus la Regina Maria și le-am spus și au fost la fel de consternați ca mine.
Când au verificat au constatat că era o greșeală și că puseseră pe foaia mea rezultatul de la alt pacient. Tot cu deviație de sept. Mă întreb dacă acel pacient care a făcut RMN la cap a primit rezultatul în care să i se spună că nu mai are ovare.
Regina Maria și-a cerut scuze și ne-am despărțit prieteni. Evident mi-au dat și rezultatul meu”, povestește Corina Dragotescu pe pagina sa de Facebook.

Postaţi un comentariu

Adresa dvs de mail nu va fi afişată.