Bichineț crede că tinerii ar trebui să nu mai critice PSD…

Bichineț crede că tinerii ar trebui să nu mai critice PSD…

Deputatul Corneliu Bichineț, preşedintele PMP Vaslui, a declarat, duminică, 7 ianuarie, în cadrul unei conferinţe de presă, că tinerii ar trebui să nu mai critice PSD, ci să se înscrie în alte partide politice, pentru a da jos de la putere formaţiunea social-democrată.

Bichineț a precizat că aşteaptă în partid oameni care vor să schimbe cu adevărat ceva în societatea românească.

„Puterea nu ţi-o dă nimeni, o iei prin convingere, prin muncă şi persuasiune şi cu oameni buni. La Vaslui ne propunem ca la alegerile viitoare să intrăm în Consiliul Judeţean şi în cât mai multe consilii locale. PSD are în judeţ primari buni, care nu vor putea fi daţi foarte uşor jos. Dacă pe lângă membrii de partid îi punem la socoteală şi pe cei care primesc ajutor social, un sfert din vasluieni sunt pesedişti. (…) Aşadar, cei care stau în spatele calculatoarelor şi doar înjură să se înscrie în politică şi să se lupte cu PSD”, a afirmat deputatul PMP.

Referitor la amendamentele pe care le-a adus Legii bugetului pe 2018, Corneliu Bichineţ a precizat că a avut peste 200 de astfel de propuneri, prin care a solicitat în special fonduri pentru reabilitarea drumurilor judeţene şi comunale din Vaslui.

Postaţi un comentariu

Adresa dvs de mail nu va fi afişată.