Bilanțul atacului albinelor ucigașe: un mort și trei oameni spitalizați!

Bilanțul atacului albinelor ucigașe: un mort și trei oameni spitalizați!

Trei ieşeni au ajuns marți în Compartimentul de Primire Urgenţe de la Târgu Frumos după ce au fost înțepați de albine. Un băiat în vârstă de 13 ani, un tânăr de 19 ani şi încă unul de 28 de ani au avut nevoie de îngrijiri medicale după ce au fost atacați de albine, tot în zona unde în urmă cu o zi un bărbat a decedat în din cauza înțepăturilor albinelor.

Cei trei, care erau din Heleşteni, se deplasau cu o căruţă, şi au fost atacaţi de albine la ieşirea din Movileni spre Costeşti.

După ce au ajuns în CPU Târgu Frumos, minorul, cu o formă uşoară de anafilaxie, a fost transferat la Iaşi, în timp ce tânărul de 19 ani s-a întors acasă.

Luni, un bărbat de 49 de ani din comuna Movileni, înţepat de sute de albine, a intrat în şoc anafilactic şi a murit. Fratele şi mama sa au scăpat fugind, în timp ce ambii cai pe care bărbatul îi înhămase la căruţă au murit atacaţi de sute de insecte.

În noaptea de luni spre marți, stupii au fost luați din acea zonă, însă mii de albine au rămas în urmă.

De-abia marți, după incidentul în care au fost implicate cele trei persoane din Heleșteni, drumul a fost închis de autorități.

Postaţi un comentariu

Adresa dvs de mail nu va fi afişată.