Blue Air suspendă zborurile pe ruta Timişoara – Iaşi – Cluj

Blue Air suspendă zborurile pe ruta Timişoara – Iaşi – Cluj

Operatorul aerian Blue Air a anunțat că suspendă zborurile pe ruta Timişoara – Iaşi – Cluj începând cu data de 17 februarie 2018.

Blue Air susţine că a aluat această decizie din cauza „fricţiunilor create de Aeroportul Internaţional Traian Vuia din Timişoara”.

În ceea ce-i priveşte pe pasagerii care şi-au achiziţionat bilete pentru aceste zboruri, compania dă asigurări că le va oferi „soluţii personalizate”.

Blue Air operează curse de la Iaşi spre Timişoara, cu escală la Cluj,  în zilele de luni, marţi, joi, vineri şi sâmbătă.

Deocamdată, Aeroportul din Iaşi nu a fost  notificat de către compania Blue Air în legătură cu suspendarea rutelor menţionate.

Așa arată anunţul de pe pagina oficială de Facebook a Blue Air: „Din cauza fricțiunilor create de către Aeroportul Internațional Traian Vuia din Timișoara suntem nevoiți să vă informăm asupra deciziei companiei Blue Air de a anula zborurile Timișoara-Iași-Cluj cu efect imediat. Este păcat ca după o lungă colaborare să ajungem într-un asemenea punct, dar se pare că prezența companiilor românești pe piața din Romania deranjează din ce în ce mai tare. Operarea zborurilor pe acestă rută se suspendă începând cu data de 17 Februarie 2018”.

Postaţi un comentariu

Adresa dvs de mail nu va fi afişată.