BMW abandonat în pădure după un accident cumplit. Deocamdată nu se știe dacă sunt victime

BMW abandonat în pădure după un accident cumplit. Deocamdată nu se știe dacă sunt victime

Un BMW decapotabil este abandonat de 3 zile în pădurea Balaur, după un accident pe drumul cu același nume.

Accidentul s-a produs pe coborârea din Sărata-Dobreni spre Piatra Neamț, iar mașina a părăsit partea carosabilă, a ajuns în șanțul betonat, a lovit un arbore pe care l-a rupt, apoi s-a oprit în niște arbuști.

Mașina nu mai are numere de înmatriculare, este lovită foarte tare în partea frontală și are geamul lateral dreapta spart. Airbag-urile sunt deschide, impactul fiind, se pare, destul se puternic.

Localnicii susțin că mașina a fost văzută acolo pentru prima data sâmbătă dimineața.

Conform TVM Neamț, proprietarul mașinii s-ar fi prezentat la Poliția Municipiului Piatra Neamț să anunțe tamponarea. Aceasta însă după ce mai mulți cititori au recunoscut mașina și au spus că proprietarul ei este recunoscut pentru agresivitatea sa în trafic. În plus, aceștia au mai spus că mașina era înmatriculată în Bulgaria și avea numărul TX 0281 AH.

Rămâne de văzut ce s-a întâmplat totuși în noaptea de vineri în pădurea Balaur.bmw3bmw2

Un comentariu la "BMW abandonat în pădure după un accident cumplit. Deocamdată nu se știe dacă sunt victime"

  1. INA   30/08/2017 at 7:59 pm

    Duminica dimineata 27.08.2017,in jurul orei 11,directia de mers Dobreni-P.Neamt,pe dealul Balaur,am observat o masina de culoare neagra cu numere de bulgaria,abandonata la aproximativ 3 m de carosabil,intre arbusti.Langa ea era un individ pana in 40 de ani,imbracat cu haine tip militar (vargate daca ma exprim bine ) cu o pusca atarnand in spate,si care a deschis porbagajul masinii din care lua diferite lucruri.M-am oprit,cu scopul de a acoda ajutor,dar individul mi-a facut semn ca nu e nimic si pot sa plec.Individul mi s-a parut cumva suspect in sensul ca ori era beat ori se afla sub influenta drogurilor.Surprinzator a fost ce cauta arma in spatele sau.

    Răspunde

Postaţi un comentariu

Adresa dvs de mail nu va fi afişată.