Bogdan Diaconu, atac la rupere la Victor Ponta!

Bogdan Diaconu, atac la rupere la Victor Ponta!

Bogdan Diaconu, liderul PRU, a reacţionat pe Facebook la acuzaţiile lui Victor Ponta, care a spus că declaraţiile acetuia sunt niște „mizerii” transmise în spațiul public de către Liviu Dragnea prin „interpuși”.

Liderul PRU a negat faptul că este un intermediar al lui Liviu Dragnea, susținând că nu nu s-a văzut cu liderul PSD la vânătoare sau la tăierea porcului, în 2013, în curtea unei vile a SRI.

Bogdan Diaconu susține, de asemenea, că Victor Ponta l-a trădat pe Sebastian Ghiță, deși acesta l-a făcut președinte la PSD.

„Victor Ponta a spus că m-am văzut cu Liviu Dragnea și așa am mai scos o prostie pe gură cum a fost cea de ieri că Magureanu și sistemul comunostoid este creatorul partidului său! Nu Victor! Nu m-am văzut cu Dragnea! Am fost la vânătoare în Teleorman dar nu cu Liviu! Tu ai fost cu Liviu! Si când ați făcut porcul la SRI și când o gâdilați pe Luluța, doar doar să nu vă ia! Amândoi ați înșelat românii! Amândoi l-ați trădat pe Crin! Sebi te-a făcut președinte la PSD și l-ai trădat și pe el! Pe Dragnea tot Sebi l-a făcut președinte când Zgonea era gata gata să vă ia partidul de sub nas cu sprijinul ambasadei americane! Tu ai fost mereu cu Liviu … nu eu! Uite ce umil ești în poza de mai jos!”, a scris Bogdan Diaconu pe Facebook.

Sursa foto: Facebook

Postaţi un comentariu

Adresa dvs de mail nu va fi afişată.