Bogdan Gavrilă: „Am venit la Iaşi pentru Flavius Stoican“

Bogdan Gavrilă: „Am venit la Iaşi pentru Flavius Stoican“

Noul jucător al Politehnicii Iași Bogdan Gavrilă a declarat duminică, la reunirea lotului, că antrenorul Flavius Stoican a avut un rol decisiv în decizia sa de a semna cu formația ieșeană.

„Am venit la Iaşi pentru Flavius Stoican, antrenor cu care am mai lucrat. Îl cunosc, am mare încredere în el, dânsul este principalul factor care m-a convins să vin la Iaşi. Este un proiect ambiţios aici, am întâlnit oameni serioşi şi nu am avut prea multe de discutat. Am semnat un contract pe doi ani şi jumătate şi sunt optimist că vom prinde play-off-ul. Am urmărit programul ultimelor meciuri, cred că avem un avantaj. Dacă vom începe bine anul, cu o victorie la Voluntari, iar apoi vom câştiga meciul direct cu Botoşani, şansele noastre vor creşte”, a declarat Bogdan Gavrilă.

Mijlocașul consideră că mai are de demonstrat multe în Liga 1: „Mai am foarte multe de arătat în fotbalul românesc. Încă vreo zece ani. Sunt jucători de valoare la Iaşi, mai ales pe postul pe care joc eu, dar îmi place concurenţa.“

Postaţi un comentariu

Adresa dvs de mail nu va fi afişată.