Boicot al consilierilor locali PSD. Chirica amenință cu anticipatele

Boicot al consilierilor locali PSD. Chirica amenință cu anticipatele

Consilierii locali PSD au boicotat şedinţa de vineri, 4 mai, se la întrunire lipsind 13 aleşi de la PSD şi ALDE.

„PSD Iași, prin consilierii locali desemnați, trage un semnal de alarmă asupra modului în care este administrat municipiul Iași de către primarul Mihai Chirica, prin neparticiparea la ședința ordinară, de astăzi, a Consiliului Local (CL) Iași.

PSD Iași consideră absolut inacceptabil comportamentul discreționar, neprincipial și care vizează exclusiv interesul personal al primarului Mihai Chirica. Prin toate acțiunile desfășurate, primarul Iașului dovedește că are doar un calendar personal, neținând cont niciun moment de problemele ieșenilor și de proiectele orașului.

Consilierii locali ai PSD nu au blocat niciodată o ședință a Consiliului Local, așa cum eronat s-a vehiculat în spațiul public despre anularea ședinței din luna aprilie. Consilierii locali ai PSD au participat inclusiv ieri la ședințele Comisiilor de specialitate și au votat pentru susținerea proiectelor orașului. Pentru PSD Iași acestea reprezintă o prioritate.

Dar nu putem fi de acord cu modul de lucru al primarului Iașului, care a intrat într-o logică a conflictului și pare să se conducă dupa principiul „Iașul sunt eu”. Total greșit“, se arată într-un comunicat al organizației PSD Iași.

Primarul Mihai Chirica spune că, dacă nici şedinţa viitoare nu se va desfăşura, se va intra în procedură de alegeri anticipate.

„S-au pus într-un mare pericol, întrucât dacă ședința viitoare nu se va susține atunci intrăm În alegeri anticipate. Vom chema la vot pe toți cei care n-au fost la vot de 28 de ani, indiferent unde sunt ei. Vom încerca să facem acest lucru în perioada următoare, apelăm la toate instituțiile statului așa cum prevede legea și vom încerca să readucem principiile democratice în România“, a menționat Chirica.

Postaţi un comentariu

Adresa dvs de mail nu va fi afişată.