Bojan Golubovic: „Dacă voi da gol la Iaşi voi fi fericit!

Bojan Golubovic: „Dacă voi da gol la Iaşi voi fi fericit!

Atacantul FC Botoşani, Bojan Golubovic, a declarat că meciul de luni din Copou cu CSM Poli Iaşi are o miză uriaşă și că va da totul pe teren pentru ca FC Botoşani să se impună în acest derby.

„E o partidă cu o miză foarte importantă. Iaşul este o echipă bună şi am o părere foarte bună depsre ei. Au jucători foarte buni dar nu trebuie să ne speriem de acest joc. Sper să pot să dau tonul la luptă. Am făcut lucruri frumoase cât am stat acolo şi sper să fiu primit bine. Am dat tot ce am putut pentru Iaşi când am fost acolo, dar acum sunt la Botoşani şi trebuie să dau totul pentru Botoşani. Sper să câştigăm şi dacă voi da gol voi fi fericit”, a declarat Bojan Golubovic.

Fostul jucător al Politehnicii a precizat că remiza cu Juventus București ar putea cântări decisiv la finalul sezonului: „Noi putem mai mult decât am oferit cu Juventus. Cu Juventus dacă dădeam gol în prima repriză câştigam. Aşa însă, am fostfoarte nervoşi în repriza a doua şi nu ne-a mai ieşit nimic. Era un meci pe care ne-am propus să-l câştigăm, însă nu am reuşit. Am luat un punct care poate conta mult la finalul campionatului. Eu sper să ne calificăm în play-off. Dacă intrăm e foarte bine, dacă nu dezamăgirea va fi una foarte mare.”

Partida CSM Politehncia Iaşi – FC Botoşani, meci contând pentru etapa a XXIV-a a Ligii I, va avea loc luni, de la ora 18.00.

Postaţi un comentariu

Adresa dvs de mail nu va fi afişată.