Bomba de presă cu Mihai Chirica a făcut… fâs!

Bomba de presă cu Mihai Chirica a făcut… fâs!

Nu mă aşteptam să facă la fel de multă vâlvă ca o ştire despre Denisa manelista, dar măcar aşa, de ochii lumii, am crezut că însurătoarea „secretă” a primarului Mihai Chirica va stârni oleacă de interes măcar în mediul online, dacă nu printre locuitorii frumosului oraş al Ieşilor. În realitate, am constatat că această nuntă a prezentat la fel de mult interes ca ca orice alt lucru pe care-l face mini-primarul de Iaşi…

Sâmbătă, 20 mai 2017, fix la ora 7.00, săptămânalul ReporterIs a publicat următorul titlu: „EXCLUSIV: Chirica s-a însurat în secret, la Târgu Neamţ”. Zic: asta da bombă de presă!

Peste mai bine de 3 zile, curios să văd cam cum a explodat bomba, mă uit pe net şi constat, stupefiat, că bomba nu a făcut decât… fâs! Textul din ReporterIS nu a fost citit decât de vreo 4.000 de oameni, iar pe Facebook, acelaşi titlu, adunase vreo 22 like-uri!

Subiectul a fost preluat, tot sâmbătă 20 mai, şi de Ziarul de Iaşi, sub titlul „Primarul Iaşului s-a căsătorit în mare secret, departe de ochii lumii. Cine este a treia soţie”. O nouă surpriză, textul a adunat 8 comentarii (nu toate favorabile) pe site şi doar unul pe Facebook!

Pe 21 mai, Ziarul de Iaşi revine cu completări şi publică în online „Prima reacţie a primarului Iaşului după căsătoria în secret de la Târgu Neamţ”. Textul, săracul de el, a strâns (până pe 23 mai) doar 3 comentarii!!!!

Ziarul de Iaşi nu se lasă şi în ediţia de luni, 22 mai, vine cu un nou text (atât în print, cât şi pe online): „(FOTO) Primarul s-a însurat în pripă: vine un băieţel! Detalii incendiare, în premieră!”. Detaliile au fost atât de incendiare şi de în premieră încât nu au interesat aproape pe nimeni… De altfel, cele 6 comentarii (numărate în după-amiaza zilei de 23 mai) arată cât de mult i-a interesat pe ieşeni căsătoria „în pripă” a primarului Mihai Chirica.

În ceea ce priveşte presa naţională, lucrurile au stat şi mai drastic… În afară de 2-3 preluări şi 2-3 relatări pe site-urile din Neamţ, lumea s-a arătat dezinteresată de marele eveniment de la Iaşi. În schimb, ştirea a apărut pe domnuleprimar.ro, unde, printre altele, s-a scris: „Mihai Chirica, primarul Iaşiului, s-a însurat, deşi are 45 de ani, pentru a treia oară! A treia soţie e însă, surpriză, o fostă colegă din primărie, Cristina Popa, cu 13 ani mai tânără. Cununia civilă ar fi avut loc la începutul acestei luni, la Târgu Neamţ, acolo unde locuieşte mama Cristinei Popa”.

Cam asta a fost nunta primarului Mihai Chirica… Nu pot, însă, să nu mă întreb cum ar fi fost dacă s-ar fi scris că se însoară Gheorghe Nichita. Însă mă opresc aici, pentru că nu vreau să-l pun şi eu pe Mihai Chirica într-o lumină proastă…

Postaţi un comentariu

Adresa dvs de mail nu va fi afişată.