Bomba sexy din Poliție lucrează la Dorohoi!

Bomba sexy din Poliție lucrează la Dorohoi!

Este foarte frumoasă, dar și muncește pe brânci ca să aibă un corp de invidiat. Luiza Ciuclea are grijă la ce mănâncă, iar antrenamentele la sala de fitness sunt literă de lege. Tânăra a devenit, în scurt timp, bomba sexy de la Poliția de Frontieră.

Are 27 de ani și de mai bine de doi ani îmbracă uniforma de polițist. Este agent în cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Dorohoi și s-a făcut imediat remarcată. Are un chip de păpușă, dar și un trup cu care face senzație.

Șefii ei au decis în unanimitate că Luiza trebuie să fie imaginea instituției, astfel că i-au propus să pozeze în revista Poliției de Frontieră, dar și pe prima filă a calendarului 2017. „Face cardio, antrenamente de forță cu greutăți, plus regim, fără de care nu se poate. Alimentația este extrem de importantă”, a explicat Mihai Tcaciuc, vicecampion mondial la culturism, care a antrenat-o pe Luiza câteva luni. „Un antrenor adevărat îți arată drumul pe care trebuie să-l urmezi, iar datoria ta este să nu te abați de la acel drum”, a declarat Luiza, făcând referire la Mihai.

Polițista se pregătește intens să participe la un concurs de fitness, iar atunci când are ocazia se înscrie la crosurile organizate de Ministerul de Interne. În plus, de pe masa ei nu lipsesc pieptul de pui, somonul, ouăle, orezul, carnea de vită și legumele, iar fotografiile cu ea în sala de sport vorbesc de la sine. „Sunt adesea întrebată în ce clasă sunt. Mă amuză și în același timp ar trebui să iau asta ca pe un compliment. Răspund prin a parafraza un sportiv și exemplu pentru mine: du-te la sală!”, a comentat Luiza pe pagina ei de Facebook.

Cea mai sexy polițistă din România este căsătorită tot cu un polițist de la Frontieră, câștigă 1.000 de lei pe lună și nu deține case, terenuri sau mașini.

Sursa: Click!

luiza-ciuclea-1luiza-ciuclea-2luiza-ciuclea-3

Sursa foto: Facebook

Postaţi un comentariu

Adresa dvs de mail nu va fi afişată.