Botoșănenii, la a treia înfrângere consecutivă

Botoșănenii, la a treia înfrângere consecutivă

Formația FC Botoșani a fost învinsă vineri seară, la Giurgiu, de Astra, scor 1-2 (0-1), după un meci în care au evoluat mai bine de o repriză cu un om în plus.

Începutul de joc le-a aparținut gazdelor, care au dominat teritorial, fără a-și crea ocazii mari de gol. Gazdele au reușit deschiderea scorului în minutul 9, după ce Ioniţă a înscris din penalty.

În minutul 30, Abang a avut o intervenţie cu talpa pe coapsa lui Burcă şi a fost eliminat.

Cu un om în plus, botoșănenii au început să preseze, fără însă a se apropia periculos de poarta lui Iliev.

La pauză a intrat și Moruțan, însă Botoșani a continuat să ruleze în gol. În minutul 63, botoșănenii au restabilit egalitatea, după ce Roman a înscris dintr-un penalty obţinut de el, în urma unui fault făcut de Iliev.

Dup egalare, elevii lui Costel Enache au simțit că pot lua toate cele trei puncte și au dominat copios, însă Iliev și lipsa de precizie a botoșănenilor a făcut ca tabela să rămână neschimbată.

ÎN minutul 85, la singurul contraatac al gazdelor, Seto l-a lansat pe Le Tallec spre poartă, iar francezul a pasat în faţa porţii lui Belu, care înscris cu poarta goală.

Scor final 2-1, după un meci în care botoșănenii și-au creat multe ocazii de gol, însă continuă seria rezultatelor slabe.

Postaţi un comentariu

Adresa dvs de mail nu va fi afişată.