Botoșănenii s-au distrat cu Sepsi

Botoșănenii s-au distrat cu Sepsi

Cel puțin pentru o zi, FC Botoșani este lider în Liga I după victoria categorică obținută vineri seară, pe teren propriu, scor 5-1 (2-0), în fața formației Sepsi Sfântu Gheorghe.

Partida a început practic de la 1-0, Miron deschizând scorul în secunda 51, reuşind cel mai rapid gol al acestei ediţii de campionat.

Până la pauză, botoșănenii au dominat clar și Buș a punctat pentru 2-0 în minutul 14. După numai cinci minute, Golofca i-a întors mingea lui Moruţan în faţa porţii, însă şutul acestuia a fost însă respins de pe linia porţii.

Repriza a doua a început la fel de prost pentru oaspeți, Astafei fiind eliminat după ce l-a lovit cu cotul în față pe Mușat.

În minutul 60, Buș realizează „dubla” cu un șut sub transversală, iar cinci minute mai târziu Mihai Roman primește mingea de la Golofca și îl învinge pe Niczuly cu un șut la colțul lung.

Golule de onoare al oaspeților este marcat de Patrick Petre, cu un gol superb, marcat direct din lovitură liberă, de la aproximativ 20 de metri.

Botoșaniul replică imediat și Lorand Fulop închide tabela la 5-1, reluînd în poartă o minge care a lovit inițial bara, din șutul lui Golofca.

Costel Enache a folosit următoarea formulă de joc: Cobrea – Unguruşan, Burcă, Miron, Muşats – Tincu, Cucus – L. Buş (Roman ‘61), Moruţan (L. Fulop ‘68), Golofca – D. Popa (Giaccheri ’69).

Postaţi un comentariu

Adresa dvs de mail nu va fi afişată.