Botoşani – Iaşi: 2 – 0 (deocamdată)

Botoşani – Iaşi: 2 – 0 (deocamdată)

În timp ce Botoşaniul defilează la Bucureşti cu senatoarea Doina Federovici, Iaşiul are în frunte un „mini-fotbalist”, pe numele său Mihai Chirica, incapabil să propună ceva sau pe cineva care să contribuie la dezvoltarea acestui judeţ.

După alegerile parlamentare din 2016, Botoşaniul a reuşit să o pună chestor la Senat pe Doina Federovici, cea care a fost numită de Liviu Dragnea să conducă destinele PSD Botoşani. La Iaşi, acelaşi Liviu Dragnea l-a impus pe Mihai Chirica şef interimar la PSD. Ce a făcut acesta? Simplu: i-a dat un şut lui Dragnea exact acolo unde-i mai greu voinicului, trezindu-se vorbind şi spunând, în mare, că nu este de acord cu şeful lui de partid. Urmările, aproape insesizabile atunci, încep acum să-şi arate faţa. Iaşiul nu a reuşit să impună pe nimeni în aparatul central de la Bucureşti, în timp ce judeţe mai mici din Regiunea de Nord-Est, dar cu şefi extrem de deştepţi, încep să-şi facă jocurile.

Citeşte şi „Cu cel mai bun scor din istoria sa, PNL este în pragul imploziei”

Să vă mai dăm un exemplu din ceea ce a reuşit aceeaşi senatoare Doina Federovici de la Botoşani, citând de pe pagina sa de Facebook: „Colega noastră de la PSD Botoşani doamna Onofrei Lidia Manuela a fost numită în funcţia de Preşedinte cu rang de Secretar de Stat al Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Drepturilor Copilului şi Adopţie. Este o funcţie cu foarte multă responsabilitate întrucât această instituţie coordonează activitatea serviciilor publice de asistenţă socială şi protecţia copilului de la nivel local din toată ţara. Doamna Lidia Onofrei are o experienţă vastă în acest domeniu deoarece a lucrat la Ministerul Sănătăţii la implementarea programului naţional de asistenţă medicală comunitară…”

În timp ce Doina Federovici arată pe Facebook exact ceea ce poate face pentru judeţul Botoşani, din postura de şefă locală a partidului aflat la guvernare, marele vizionar cu 6 cai în portofoliu (plus încă 5 în viitorul apropiat) foloseşte aceeaşi reţea de socializare pentru… a promova emisiunile de televiziune la care participă şi în care, dacă aţi avut curiozitatea să le urmăriţi, nu spune nimic!

În mare, cam asta este diferenţa dintre o tânără cu viziune şi un tânăr care toată viaţa lui a fost un umil executant. Cam asta începe să fie diferenţa dintre Botoşani şi Iaşi…

Sursa foto: Facebook (Doina Federovici)

Postaţi un comentariu

Adresa dvs de mail nu va fi afişată.