British Council Iaşi face înscrieri pentru copiii între 6 şi 14 ani

British Council Iaşi face înscrieri pentru copiii între 6 şi 14 ani

Clubul BritTeen este un program de educaţie non-formală pentru copii ce urmăreşte să dezvolte abilităţile şi pasiunile participanţilor prin workshop-uri tematice.

Copiii beneficiază de oportunitatea de a acumula cunoştinţe şi abilităţi din domenii precum creativitatea, cultura generală sau dezvoltarea personală, precum şi de a-şi exersa şi îmbunătăţi competenţele sociale şi de conversaţie în limba engleză.

Modulul de iarnă se desfăşoară în perioada 17 februarie – 30 martie şi cuprinde 7 întâlniri, miercurea, având programul în funcţie de nivelul de vârstă.

Înscrierile sunt deschise până pe 16 februarie.

Taxa de înscriere este 200 lei sau 180 lei la reînscriere sau pentru grupuri de minim două persoane, iar toţi participanţii vor primi un abonament la biblioteca @British valabil 3 luni.

Clasele 0-II (5-8 ani): 15:00 – 16:00 – Atelierul Vino pe la restaurantul nostru!

Zahar, condimente şi tot ce e frumos… acestea sunt ingredientele esenţiale pe care le vom folosi la întâlnirile noastre din februarie, la BritTeen. Vă aşteaptă nişte activităţi delicioase. Veţi învăţa despre gătitul sănătos şi despre mâncărurile potrivite. Haideţi la cumpărături! Scoateţi la iveală bucătarul din voi, cu reţete delicioase. Vom afla, de asemenea, de ce ingrediente avem nevoie pentru a ne distra. Aşadar, fiţi invitaţii noştri la restaurant şi încercaţi tot ce avem noi de oferit!

Clasele I-IV: 16:00 – 17:30 – Atelierul Jocuri de cuvinte

Iarna asta ne plac jocurile cu cuvinte. Glume, expresii, încurcă-limba, cuvinte scurte, cuvinte lungi, propoziţii gâdilicioase. Totul este despre cuvinte şi jocuri. Te bagi şi tu în jocul nostru?

Clasele V-VIII: 18:00 – 19:30 – Atelierul Diversitatea britanică

Ne-am propus să exploram diversitatea britanică din punct de vedere geografic de la Hebride la reperele urbane sărbătorite; demografic cu o scurtă vizită la festival Notting Hill; artistic de la acuarelele lui Constable la vânzările de la licitaţiile de artă ale lui Damien Hirst; literar de la Shakespeare la bestseller-uri de astăzi.

Trainerii care conduc activităţile Clubului BritTeen sunt selectaţi conform standardelor profesionale ale British Council.

Postaţi un comentariu

Adresa dvs de mail nu va fi afişată.