Bugetele Ecopiața și CTP, discutate de consilierii locali

Bugetele Ecopiața și CTP, discutate de consilierii locali

Plenul Consiliului Local Iași se va reuni miercuri, 28 februarie, într-o nouă ședință ordinară a instituției.

Pe ordinea de zi a ședinței de plen se vor regăsi câteva zeci de proiecte de hotărâre, printre care o serie de proiecte legate de bugetele de venituri și cheltuieli ale direcțiilor subordonate municipalității, printre care Ecopiața SA și Compania de Transport Public, precum și un proiect privind aprobarea regulamentului serviciului de salubrizare aferent sistemului de management integrat al deșeurilor.

Consilierii locali vor mai discuta un proiect privind aprobarea documentației de atribuire privind delegarea contractului de concesiune privind activități de operare a stațiilor de transfer și a instalațiilor de tratare a deșeurilor din municipiul Iași. Un alt proiect de hotărâre este cel privind aprobarea obiectivului de investiții privind reabilitarea căii de acces în Primăria municipiului Iași.

Aleșii locali vor mai discuta și despre asocierea dintre municipiul Iași și comuna Miroslava privind modernizarea drumului Iași – Voinești. Cele două unități administrativ-teritoriale se vor asocia pentru a putea reabilita artera ce leagă localitățile.

Postaţi un comentariu

Adresa dvs de mail nu va fi afişată.