BZI îi arată degețelul lui Mihai Chirica!

BZI îi arată degețelul lui Mihai Chirica!

Oricât de mare ar fi dragostea dintre BZI și primarul Mihai Chirica, uneori aceasta se mai și poticnește. Și, atunci, una dintre părți simte nevoia să fluture amenințător un degețel (nu cel la care vă gândiți dumneavoastră), dar nu suficient de mult încât să-i scoată ochii „partenerului”!

Joi, 7 septembrie, două bârfulițe publicate de BZI au avut darul de a-l pune puțin pe gânduri pe Mihai Chirica. Asta dacă l-au băgat cumva în depresie. Una dintre bârfulițe vorbește despre un anume Alex Baltag, care, cică, „se lăuda că are el pe cineva în Premărie care-i dă lui toate evenimentele și împreună cu Răducu Grozavu se împart șpăgile și comisioanele”. Acum, avem și noi niște întrebări: cine anume din primărie a fost impresar cât era viceprimar, a organizat diverse evenimente pe banii ieșenilor, iar acum poate să-i dea unui individ toate contractele? Cine, oare, are o asemenea putere acum în primăria Iași? Portarul sau femeia de serviciu?

A doua bârfuliță ne amintește de un „concurs doar de ochii lumii pentru ca un băiat cu pile din primărie să ocupe un post călduț și foarte bine plătit”. Ce să vezi, Lucian Bplinișteanu, căci despre el este vorba, a ajuns în primăria Iași, spun gurile rele, pentri că „se află în grațiile cui trebuie”! oare în grațiile cui ar trebui să fii ca să prinzi un post bine plătit în primăria Iași? În grațiile portarului, normal!

Așadar, o singură zi și două avertismente pentru primarul Mihai Chirica din partea BZI. Urmează și altele sau Chirica a înțeles de ce i s-a fluturat degețelul prin față? Așteptăm și vedem!

Iată cele două „bârfe” publicate de BZI:

„I-am prins! Alexuț Cuțit împarte șpăgile cu impresarul Răducu Grozavu

Nu putem încheia rubricuța noastră de astăzi, fără să vă oferim câteva informații bombă despre cine împărțea ieri șpăguțele într-un restaurant din Iași. Ei bine, deși chioare și surde, babele bârfitoare nu puteau să nu observe că copchilul râzgâiat Alexuț Cuțit, cel care îi căra geanta lui Gigi Cikita și din când în când îi mai face pantofii lui Liviuț Dracnea, și pe impresarul țepar Răducu Grozavu, cum șușoteau ei la o masă într-un restaurant și socoteau niște comisioane. Cică în ultimele luni, toate evenimentele din Iași, că e vorba de concerte, nunți, curse automobilistice, sunt organizate prin firma lui Răducu Grozavu. Alexuț Cuțit se lăuda că are el pe cineva în Premărie care-i dă lui toate evenimentele și împreună cu Răducu Grozavu se împart șpăgile și comisioanele. Babele bârfitoare au un singur sfat pentru cei doi: mare atenție, că DNA e cu ochii pe voi și la bulău va fi vai și amar de poponețele voastre!”

Și a doua:

„Concurs trucat la Palatul Roznovan

Cică la Palatul Roznovan o să se facă un concurs doar de ochii lumii pentru ca un băiat cu pile din primărie să ocupe un post călduț și foarte bine plătit. Serviciul Administrativ se pregătește să aibă un nou șef, iar acesta nu va fi altul decât Luam Banișteanu, un copchil care abia a terminat facultatea și care habar nu are cu ce se mănâncă postul, dar care se află în grațiile cui trebuie. Totuși, ca lucrurile să nu fie chiar pe față, la concursul de la mijlocul lunii septembrie o să mai participe câțiva prieteni ai lui Luam Banișteanu, dar ca mână moartă. Singura condiție pentru ca Banișteanu să nu ocupe postul păltit cu aproape 2.000 euroi pe lună este să nu ia nota minimă de trecere la proba scrisă, ceea ce este foarte probabil”.

Postaţi un comentariu

Adresa dvs de mail nu va fi afişată.