Câinii care au refuzat să moară! Imagini ŞOCANTE

Câinii care au refuzat să moară! Imagini ŞOCANTE

În Spania, doi câini care pur şi simplu nu mai aveau carne pe ei au fost salvaţi de la moarte după ce fuseseră abandonaţi de proprietarii lor.

Doi câini au fost aruncaţi dintr-o dubiţă în apropiere de Universitatea Ciudat Real (centrul Spaniei) de proprietarii lor. Doar piele şi os, cele două animale se găseau într-o stare şocantă, după cum se poate vedea şi din poze. Este foarte greu de înţeles cum au reuşit totuşi să supravieţuiască în aceste condiţii…

Poliţia a început o anchetă pentru a identifica persoanele care au stat la originea maltratării celor doi câini, aruncaţi dintr-o furgonetă de către două persoane, conform martorilor. Se pare, conform aceloraşi martori, că în maşină ar mai fi existat şi alţi câini. Poliţia a lansat un apel pe Twitter pentru a putea aduna cât mai multe informaţii despre cele două persoane.

Câinii au fost salvaţi de cei care se ocupă de adăpostul pentru animale La Bienvenida din Ciudad Real şi au fost botezaţi Raiz (Rădăcină) şi Tierra (Pământ).

Conform celor care se ocupă de îngrijirea lor, câinii au fost ţinuţi într-un loc întunecat, fapt care explică de ce pielea le este atât de roz.

Raiz şi Tierra au fost privaţi de apă şi hrană foarte mult timp. În 35 de ani de activitate la adăpostul amintit, Carmen Diaz spune că nu a văzut animale într-o situaţie atât de jalnică. Ea crede că animalele au fost folosite în cadrul aşa-numitelor „rehalas”, cutii cu câini folosite la vânătoare, o tradiţie în centrul Spaniei!

caini-3caini-2

Postaţi un comentariu

Adresa dvs de mail nu va fi afişată.