Căldura a băgat în spital 11 ieșeni

Căldura a băgat în spital 11 ieșeni

În cursul zilei de miercuri, 2 august, echipajele Ambulanţei Iaşi au intervenit la nouă cazuri de lipotimii pe fondul căldurii excesive, alte două persoane venind direct la spital.

În tura de zi, de la ora 7.00 până la 19.00, au fost înregistrate în total 222 de solicitări la serviciul de Ambulanță Iași, nouă dintre ele având legătură cu temperaturile ridicate.

Echipajele Ambulanței ieșene au acordat măsuri de prim-ajutor unui tânăr în vârstă de 20 de ani, din Iaşi, care a fost preluat dintr-un loc public, precum şi unui bărbat în vârstă de 46 de ani, din Paşcani, căruia i s-a făcut rău în staţia de autobuz.

Un alt caz a fost al unei femeie în vârstă de 30 de ani, în zona rondului de tramvai din Cant, în tim pce o altă echipă medicală a intervenit în zona Alexandru cel Bun, rond 28, unde unui bărbat în vârstă de 71 de ani i s-a făcut rău.

Medicii au acordat primul ajutor unei tinere de 26 de ani, care lucra în oraş şi care a început să se simtă slăbită în cursul amiezii. În UPU a ajuns șI un bărbat de 76 de ani care a fost găsit confuz pe bulevardul Independenţei.

Alți doi ieşeni care au stat mai multe ore în oraş, sub cerul liber, au ajuns la spital confuzi şi lipotimici.

În urma investigaţiilor şi evaluărilor din UPU, pacienţii au fost transferaţi la Spitalul de Neurochirurgie.

Postaţi un comentariu

Adresa dvs de mail nu va fi afişată.