Călin Scripcaru, consilier local PSD Iași, consideră guvernarea actuală… „de căcat”!

Călin Scripcaru, aflat la al doilea mandat în Consiliul Local Iași din partea PSD, s-a trezit zilele trecute să-și arate „susținerea” față de partidul care l-a adoptat politic.

Nu vă gândiți că i-a dedicat vreo odă șefului PSD, Liviu Dragnea, dar nici nu l-a criticat, așa cum a făcut alt (fost) membru de vază al PSD Iași, Mihai Chirica, ci pur și simplu a publicat o „poză” pe pagina sa de Facebook. Doar că acea „poză” zicea în felul următor: „Trecut de căcat am avut, prezent de căcat avem, bine măcar că nu avem nici un fel de viitor…”!

Pentru un pesedist, așa cum este Călin Scripcaru, lucrător pe la IML, fost consilier al fostului ministru al Sănătății Cepoi și profesoraș pe unde se mai poate, guvernarea PSD pare a fi „căcat”, iar viitorul… sună la fel!

Domnule Liviu Dragnea, mai aveți mulți simpatizanți de genul Mihai Chirica sau Călin Scripcaru în PSD? Nu de alta, dar se pare oamenii din partidul dumneavoastră sunt printre puținii care chiar cred că această guvernare este de „căcat”!calin-scripcaru

Sursa foto: Facebook

Un comentariu la "Călin Scripcaru, consilier local PSD Iași, consideră guvernarea actuală… „de căcat”!"

  1. bic   28/04/2018 at 10:37 pm

    Partidul Comunist Romin guverna prin munca in frunte cu ceausescu nicolaie.
    Partidul Social Democrat guverneaza prin ajutoare sociale in frunte cu ion iliescu.
    Cine guverna mai bine?

    Răspunde

Postaţi un comentariu

Adresa dvs de mail nu va fi afişată.