Camelia Bogdănici a ajuns din nou lângă Elena Udrea şi Traian Băsescu

Camelia Bogdănici a ajuns din nou lângă Elena Udrea şi Traian Băsescu

Unii oamenii nu sunt făcuţi pentru politică, iar exemplul cel mai clar este dat de deputata Camelia Bogdănici. Renumit medic oftalmolog, Bogdănici s-a învârtit în ultimii 4 ani în cerc, reuşind să-şi ştirbească la maximum renumele de care se bucura în dulcele târg al Iaşiului.

Aleasă deputat pe listele PDL (partid în care un cuvânt greu de spus la acea vreme îl aveau Traian Băsescu şi Elena Udrea), Camelia Bogdănici a abandonat repede această barcă pentru a fi alături de idolul său politic, Elena Udrea. Aşa că a trecut în PMP, unde, însă, nu a făcut chiar mulţi purici. A sărit destul de repede în UNPR, partid pentru care a candidat şi la Primăria Iaşi, scoţând un scor de toată jena.

Iar i s-a înmuiat fularul lui Mihai Chirica?

Începând cu ziua de astăzi, 12 iulie, se pare că doamna Camelia Bogdănici va reveni la vechea dragoste, deoarece, conform declaraţiilor lui Traian Băsescu, PMP şi UNPR vor fuziona în cel mai scurt timp posibil. Şi uite aşa, Bogdănici are posibilitatea să fie din nou alături de Elena Udrea şi Traian Băsescu…

Sfatul nostru, sincer, este să se lase de politică. Nu te poţi învârti timp de 4 ani în cerc şi să ai apoi pretenţia că ai progresat!

Postaţi un comentariu

Adresa dvs de mail nu va fi afişată.