Camelia Bogdănici s-a răţoit la Mihai Chirica: miau, miau!

Camelia Bogdănici s-a răţoit la Mihai Chirica: miau, miau!

Candidata UNPR la Primăria Municipiului Iaşi, Camelia Bogdănici, a avut zilele trecute o încercare eşuată de a-l certa pe viceprimarul cu atribuţii de primar Mihai Chirica. Ce a ieşit, Dumnezeu cu mila!

Medic de profesie, Camelia Bogdănici nu a învăţat în cei 4 ani de politică pe care i-a adunat până acum că atunci când vrei să ataci pe cineva e bine să-ţi schimbi puţin tonul şi tonalitate, astfel încât rezultatul să fie unul măcar acceptabil, dacă nu foarte bun! Atacul Cameliei Bogdănici a fost mai degrabă un mieunat lung sau un tors de pisică obosită, care i-a arătat lui Chirica faptul că din partea UNPR poate să stea liniştit.

Eu mi-am rupt tocurile în doar o săptămână pe pietonal. La două – trei purtări, vârfurile sau tocurile sunt duse. Înainte, copiii mergeau acolo şi se dădeau cu rolele sau bicicleta. Mi se pare un chin să pui atâtea pietre până către hotel Unirea. Ăsta nici măcar pietonal nu este… am fost cu toţii în străinătate şi am văzut ce înseamnă cu adevărat pietonal. Nu ştiu de ce nu copiem lucrurile cu adevărat bune din străinătate. Banii cheltuiţi mi se par cu adevărat cheltuiţi inutil pentru atâtea pietre puse fără rost. Când ai Mitropolia, Trei Ierarhi, turişti pe-acolo, de ce să pui pietre pe stradă?”, a încercat să spună Camelia Bogdănici.

Mai avem două comentarii la acest „atac”:

1. Banii cheltuiţi pot fi şi… necheltuiţi? Că altfel nu am înţeles…

2. Nu înţelegem cum şi-a tocit tocurile Camelia Bogdănici pe pietonal, pentru că, mai zilele trecute, Mercedesul său era parcat bine-mersi pe pietonal! Sau şi le-a tocit atunci când a circulat cu Volvo?

Deci, doamna Bogdănici, rămânem la miau, miau sau mai scoatem şi ceva credibil pe gură?

Postaţi un comentariu

Adresa dvs de mail nu va fi afişată.