Camelia Gavrilă nu exclude candidatura la Primăria Iași

Camelia Gavrilă nu exclude candidatura la Primăria Iași

Deputatul PSD Camelia Gavrilă a anunţat că declarațiile sale politice au deranjat eventualii contracandidați la Primăria Iașiului.

„În calitate de parlamentar ieșean și ca profesor, în mod firesc proiectele mele urmăresc primordial educația, cultura, politicile de tineret, programele sociale, dar nu sunt indiferentă nici la problemele de mediu, aspecte legate de sănătate și demersuri pentru o viață sănătoasă, dezvoltarea urbană și provocările lumii contemporane,realitățile economice și sociale ale regiunii – aspecte ce fac parte, de altfel, din fișa postului unui deputat responsabil. Este evident că declarațiile mele politice și luările de poziție au deranjat și au generat speculații, analize și neliniști față de o posibilă candidatură la Primăria municipiului Iași.

Intenția mea de a candida nu s-a conturat încă, deși știu că discuțiile, analizele din partid, opiniile din mediile sociologice și politice, bazate pe experiența și notorietatea mea,sunt luate în calcul ca recomandare pentru această poziție. Voi analiza această ipoteză la un anumit moment, pentru că îmi pasă de ieșeni, aparțin fundamental acestui oraș de care sunt legată afectiv, prin naștere, prin evoluție și studii, prin împlinirile în carieră. Știu că alături de o echipă competentă, într-o complementaritate a pregătirii și expertizelor în diferite domenii, valorificând idei, opinii, proiecte inspirate, pot să găsesc soluții și pot susține dezvoltarea unui Iași european, ancorat în secolul XXI, indiferent  de ipostaza în care voi continua parcursul profesional sau politic.

În acest context urmăresc surprinsă, dar și amuzată,agresivitatea unor zone de presă obscură, încercarea unor site-uri de a umbri activitatea mea, de a-și crește audiența prin false teme, acuze nedrepte, articole modeste și interpretări penibile, reluate periodic sub diferite forme.

O motivație ține și de refuzul colaborărilor sub formă de contract solicitate în repetate rânduri. În acest caz, iau în considerare o firească acțiune în instanță, căci nu accept ca activitatea mea profesională, cariera, proiectele politice –să fie umbrite de atacuri conjuncturale, dictate de diverse interese.

Am făcut aceste precizări și declarații pentru a clarifica motivele ce se ascund în spatele unor articole și opinii comandate, apărute în ultimele săptămâni în mediul online, sfidând deontologia profesională pe care presa de calitate o respectă necondiționat.

Îmi voi continua activitatea parlamentară cu aceeași seriozitate și implicare, acordând atenție domeniilor de competență și problemelor pe care ieșenii le semnalează, așa cum am făcut și până acum, în virtutea mandatului ce mi-a fost încredințat prin vot“, susține într-un comunicat de presă Camelia Gavrilă.

Postaţi un comentariu

Adresa dvs de mail nu va fi afişată.