Camelia Gavrilă, singura din PSD capabilă să-l pună la punct pe Mihai Chirica

Camelia Gavrilă, singura din PSD capabilă să-l pună la punct pe Mihai Chirica

În cadrul unei conferințe de presă, organizată vineri, 26 ianuarie, deputatul PSD Camelia Gavrilă și-a prezentat un bilanț al activității de parlamentar și a vorbit despre starea învățământului din regiunea Moldovei. La sfârșitul conferinței, Camelia Gavrilă a răspuns și la o serie de întrebări pe teme politice.

Iată cum vede Camelia Gavrilă relația dintre PSD şi primarul Mihai Chirica:

* „Din perspectiva mea, eu cred că domnul Mihai Chirica este încă al PSD şi de aceea văd o contradicţie internă între apartenenţa dumnealui la PSD şi la modul în care se manifestă vizavi de acest partid. Nu cred că ne-am dori neapărat separarea apelor, şi tot am aşteptat, în spiritul meu umanist, o căutare a unor armonii, o identificare a motivelor conflictului, pentru că, dacă sunt discutate, acest conflict poate să vină şi cu soluţii, însă s-a permanentizat, parcă deliberat, această stare de ostilitate. Însă vom ajunge în situaţia în care vom hotărî dacă nu este nevoie de o altă abordare“, a spus Camelia Gavrilă, conform Ziarului de Iași.

* „Eu am obţinut singurele două alocări pe buget la Educaţie. Singurele două din ţară. Iar primarul m-a atacat pentru asta deşi el nu a obţinut nimic. Se ştie că primarul are un conflict cu șefii naționali ai PSD și de asta orice demers facem noi i se pare nesemnificativ. Consider că este o retorică nedreaptă a domniei sale la adresa mea (…) Noi nu ne dorim separarea apelor, dar dumnealui are o stare deliberată de ostilitate. Sigur că putem lua în calcul o reorganizare a lucrurilor, iar asta se va întâmpla sigur prin alegeri interne. Alegeri care vor avea loc până la sfârşitul lunii martie”, a spus Gavrilă, conform Top Iași.

* „Nu a fost niciodată la Guvern (primarul Mihai Chirica – n.r.). Indiferent care sunt raporturile sale cu șeful Guvernului, Iașiul este Iași, iar primarul trebuia să încerce să obțină finanțări”, ar mai fi spus Camelia Gavrilă, conform Top Iași.

Postaţi un comentariu

Adresa dvs de mail nu va fi afişată.