Campanie de sensibilizare împotriva accidentelor rutiere

Campanie de sensibilizare împotriva accidentelor rutiere

Evenimentul „Viața are 1.000 de culori! Stop accidentelor rutiere!” a adunat ieri sute de persoane care au colorat cerul cu 1.000 de baloane.

Campania face parte din „Safety First” care este un proiect social de responsabilizare, sensibilizare, informare și deprinderea unor cunoștințe de educație rutieră civică a comunității municipiului Iași finanțat de către Primăria Iași. Proiectul este derulat de către Asociația WorldStreet, în parteneriat cu Inspectoratul Școlar Județean Iași , Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISUJ) Iași.

Proiectul „Safety First” se derulează pe o perioadă de patru luni calendaristice: august, septembrie, octombrie și noiembrie. Activitățile se vor derula până la sfârșitul anului. Scopul proiectului îl constituie sensibilizarea, responsabilizarea, și informarea unui număr de cel puțin 10.000 de beneficiari care intră în contact direct cu activitățile desfășurate prin intermediul proiectului, membri ai comunității municipiului Iași de toate vârstele. Obiectivele pe termen scurt și lung sunt reducerea numărului accidentelor rutiere în rândurile pietonilor, șoferilor, bicicliștilor din municipiul Iași.

Postaţi un comentariu

Adresa dvs de mail nu va fi afişată.