Când mai are timp Mihai Chirica să se ocupe de Iaşi?

Când mai are timp Mihai Chirica să se ocupe de Iaşi?

Probabil v-aţi întrebat, şi nu o dată, de ce în ultima perioadă lucrurile merg atât de prost în Iaşi. Un posibil răspuns este furnizat chiar de viceprimarul cu atribuţii de primar Mihai Chirica…

Votat în Consiliul Local să asigure interimatul la conducerea primăriei Iaşi, Mihai Chirica face tot posibilul să arate că nu este capabil să-şi onoreze obligaţiile faţă de cetăţenii cărora le va cere votul pe 5 iunie. Văzut la un moment dat ca un administrator foarte bun, pe vremea când era director tehnic al primăriei, Chirica a ajuns astăzi să ofere întreaga măsură a capacităţilor sale organizatorice. În doar 10 luni a reuşit performanţa de a rata toate proiectele importante ale oraşului, culturale, economice, sportive, de turism… A făcut vraişte tot ce mai funcţiona cât de cât în frumosul oraş al teilor sub formă de beţe!

În schimb, este şi realizatorul unei alte performanţe. Toată ziua apare la televizor sau la radio. Nu contează dacă îl ascultă sau dacă îl vede cineva, el vorbeşte… Ce-i drept, de cele mai multe ori de unul singur. Dar nu contează, omului îi place atât de mult să se audă încât nu-l mai poate opri nimeni!

Pe 3 martie, de exemplu, la ora 15.00 a fost prezent la emisiunea „Audienţă în direct”, la Tele Moldova Plus. Tot pe 3 martie, dar de la ora 16,30, a fost prezent în studiourile Digi 24 Iaşi. Pe 4 martie, la ora 9,00, a fost invitat la Radio Hit, în cadrul emisiunii „Play the Day”!

Ei, spuneţi dumnevoastră acum, când mai are timp acest om să fie primar? În afară de faptul că pleacă primul din Primărie, înaintea funcţionarilor care oricum rup uşile cu câteva minute înainte de terminarea programului, Mihai Chirica este angajatul care ajunge şi ultimul la serviciu! Consultaţi programul de pe 3 şi 4 martie şi-mi veţi da dreptate. Cum să conduci Iaşiul, când tu eşti toată ziua în diverse studiouri, ascultându-ţi propriile cuvântări? Şi, ca să continuăm, cum să funcţioneze lucrurile în Iaşi când cel care-l conduce l-a depăşit inclusiv pe Victor Ponta la capitolul prezenţă pe posturile de televiziune şi radio? Nu cred, totuşi, că Iaşiul este atât de blestemat încât să merite un astfel de primar!

Citeşte şi „Scurtă caracterizare a candidaţilor pentru Primăria Iaşi”

Postaţi un comentariu

Adresa dvs de mail nu va fi afişată.