Când nu te doare, deși ar trebui! sau Cum a căzut Alexe în ridicol

Când nu te doare, deși ar trebui! sau Cum a căzut Alexe în ridicol

Da, nu ne-am hotărât la titlu, așa că lăsăm cititorii să aleagă! Puțini ieșeni știu, însă, cel puțin în acte, Alexe este șef, șeful PNL Iași. Atât de șef încât, după ce că nu știe nimic din istoria partidului pe care-l conduce, mai postează și pe Facebook acest lucru, bineînțeles cu greșelile gramaticale de rigoare.

Ca să nu o lungim și să nu-i stricăm bucuria de a se vedea băgat în seamă, o să vă povestim puțin despre un text pe care Costel Alexe l-a postat pe Facebook și pe care l-a corectat (doar pe alocuri) la puțin timp după publicare.

„Este inacceptabil ca managerul Institutului Socola din Iași să fie astăzi încă în funcție, iar peste mai puțin te-o lună să se titularizeze pe post! Lipsa deontologiei profesionale, nesimțirea evidentă și lipsa empatiei față de suferința bolnavilor de cancer, îl descalifică ca om în primul rând. Acest individ, premiat și susținut de Maricel Popa este produsul autentic al Partdiului Social Democrat și reprezintă etalonul acestei guvernări:” – așa suna textul inițial postat de Costel Alexe. După puțin timp de la postarea inițială, Alexe a revenit și a șters fragmentul „iar peste mai puțin te-o lună să se titularizeze pe post”, fragment care, evident, avea o greșeală de toată frumusețea.

Așadar, trecând peste „te-o lună” în loc de „de o lună”, Costel Alexe, care s-a gândit să-l înfiereze cu mânie proletară pe directorul de la Socola (și să-l atingă puțin și pe Maricel Popa), trântește o cacofonie de zile de mari, chiar mai mari decât nădragii pe care și-i poartă tot timpul peste buric de parcă ar fi un bunic de la țară care nu a văzut în viața lui altceva decât ițari. Așadar, zice Alexe în postarea inițială „îl descalifică ca om”. Și zice Alexe și în postarea „corectată”: „îl descalifică ca om”! Cu alte cuvinte, individul acesta s-a chinuit de două ori să scrie un lucru și a greșit de ambele dăți. Penibil! Dar asta arată nivelul la care a ajuns PNL Iași. Și nu e tot! Alexe continuă în aceeași notă, menită să îi facă pe pesediștii ieșeni, și nu numai, să râdă cu lacrimi.

„Acest individ, premiat și susținut de Maricel Popa este produsul autentic al Partidului Social Democrat și reprezintă etalonul acestei guvernări” – scrie Alexe pe Facebook. Ne-am uitat și noi la filmulețul la care tot face Alexe referire și am constatat că Gabriel Oprișanu era, în 2007, atunci când s-a filmat emisiunea, director la ASP Botoșani. Ce să vezi, însă, Oprișanu era membru PNL, partid care îl susținuse și în funcția de director, partid pentru care a și candidat la Senat, în anul 2008!

Așadar, Alexe, prietene, „mai ușor cu pianul pe scări”! Oprișanu de atunci era fix produsul PNL! Prietenul Alexe fie nu știe, fie e cam ros de invidie. Întrucât, la alegerile din 2008, Oprișanu a obținut pentru PNL, după cum scriau ziarele vremii, un post de senator. Asta în condițiile în care în acea perioadă, la Botoșani, PNL se bătea cu PSD-ul lui Conțac și cu PDL-ul lui Flutur! Mai mult, și asta o spun oamenii care sunt și astăzi în PNL, Oprișanu a reușit „să scoată” o serie de primari liberali care, ce să vezi, sunt chiar și astăzi în funcții!

Și ca să încheiem povestea pentru Alexe, Oprișanu a plecat din PNL odată cu senatorul Liviu Câmpanu, în momentul în care șef la Botoșani ajunsese „renumitul” penelist Florin Țurcanu!

Ce partid era PNL pe vremea lui Relu Fenechiu și ce a ajuns acum!

Sursa foto: Facebook (postare inițială)!

Postaţi un comentariu

Adresa dvs de mail nu va fi afişată.