Când vor fi gata drumurile expres Botoșani – Suceava și Bacău – Târgu Neamț

Când vor fi gata drumurile expres Botoșani – Suceava și Bacău – Târgu Neamț

În 2021, CNAIR prognozează c va deschide circulației 92 de kilometri de autostradă, urmând ca numărul total să ajungă la 1.106.

Peste doi ani, șoferii ar putea circula pe drumul de mare viteză dintre Brăila și Galați, pe tronsonul Slatina-Craiova, parte din Drumul Expres Pitești-Craiova și pe tronsonul Suplacu de Barcău-Nădășelu, parte din Autostrada Transilvania.

Proiectele pregătite post Programul Operațional Infrastructura Mare (POIM) 2014-2020 însumează aproape 530 de kilometri de drumuri de mare viteză și sunt reprezentați de următoarele drumuri expres: Suceava-Botoșani, Bacău-Târgu Neamț și Turda-Halmeu, care vor fi gata în 2020, potrivit wall-street.ro.

Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) anticipează că la finalul acestui an, șoferii vor circula pe 925 de kilometri de drumuri de mare viteză, cu circa 120 de kilometri mai mult decât în prezent.

În 2020 se estimează că numărul kilometrilor de autostrada va trece de 1.000, în anul următor vor fi inaugurați circa 100 de kilometri, iar in 2022 totalul va ajunge la circa 1.400 de kilometri.

Postaţi un comentariu

Adresa dvs de mail nu va fi afişată.