Candidat surpriză la prezidențialele din 2019. Șoc în PSD!

Candidat surpriză la prezidențialele din 2019. Șoc în PSD!

Deputatul PSD de București Liviu Pleșoianu a făcut recent un anunț care are toate șansele să le dea frisoane celor din PSD. Într-o postare pe pagina sa de Facebook, Pleșoianu își afirmă intenția de a candida la alegerile prezidențiale din 2019.

Iată ce a scris deputatul Pleșoianu: „Primele 50 de pagini sunt gata. România – Țara unui VIS posibil e titlul pe care l-am ales. Nu doar pentru carte, ci și pentru drumul pe care îl propun. Mai jos, reiau mesajul filmat pe care l-am transmis înainte de campania pentru alegerile parlamentare. …E EXACT mesajul pe care îl am de transmis și acum, după ce am luat o nouă decizie:

«Mă întreba cineva în privat de ce m-am hotărât să candidez. Pe scurt: pentru că mai am puțin și explodez văzând cohortele de impostori care ne țin captivi! Cred că e timpul să începem să umplem cu noi înșine spațiul trasat de granițele acestei țări. N-avem deloc nevoie să devenim un neam de clone. N-avem nevoie să devenim un popor-surogat, cu linia destinului trasată în laboratoarele altora. Boala cea mai gravă de care suferim de prea multă vreme – boală care ne-a fost indusă cu bună-știință – este BOALA DEZBINĂRII. Dacă ceva ucide – DEZBINAREA UCIDE!

Și cred că primul lucru pe care ar fi bine să-l facem este să începem un proces de VINDECARE, în plan individual și colectiv. Cred că putem reașeza România în ea însăși doar dacă ne reașezăm pe noi în noi. Cred că avem toate șansele să ne vindecăm. Însă cu condiția să începem să lucrăm împreună la un adevărat Proiect Național, nu la surogate de proiecte naționale… Cred cu tărie că, poate chiar de-acum, România – pe lângă faptul de a redeveni ea însăși – poate deveni pentru lumea cea mare ȚARA UNUI VIS POSIBIL… Acesta este MOTIVUL meu…»”.

Întrebat de unul dintre cei care au comentat la această postare dacă, într-adevăr, își de pune candidatura pentru prezidențiale, Liviu Pleșoianu a răspuns: „DA! Am luat această hotărâre. Am intrat în politică pentru a propune un alt Drum – drumul Vindecării, în locul drumului Dezbinării, drumul Oamenilor Liberi, în locul drumului clonelor teleghidate. Hotărârea mea este fermă!”

Chiar dacă nu a fost confirmat de PSD pentru această candidatură, Pleșoianu are șanse foarte mari să producă o surpriză uriașă în 2019. Să nu uităm, de exemplu, de episodul Mircea Diaconu, care a candidat ca independent la europarlamentare și a câștigat, beneficiind de larga susținere a unor posturi de televiziune. Pleșoianu este deja în grațiile unor televiziuni de știri, așa că de aici și până la o susținere pe față pentru prezidențiale nu ar mai fi decât un pas…

Așteptăm cu interese reacția PSD!

Postaţi un comentariu

Adresa dvs de mail nu va fi afişată.