Candidatul ALDE s-a prezentat în centrul Iaşiului

Candidatul ALDE s-a prezentat în centrul Iaşiului

Darwin a avut întotdeauna dreptate: omul se trage din maimuţă (fie că vrea, fie că nu vrea să accepte acest lucru)! Şi ce dovadă mai importantă poţi să aduci în sprijinul acestei teorii dacă nu o imagine (cea de jos)?

ALDE Iaşi este, până acum, cel mai comic partid înscris în campania pentru localele din acest an. După ce l-au adus pe Varujan Vosganian la conducere, l-au pus pe Victor Chirilă să candideze la Bârnova (amândoi cu bube penale în cap), l-au plimbat pe Vasile Şalaru prin toate candidaturile posibile etc, când să spună şi ei că şi-au găsit om pentru primărie şi listă de candidaţi pentru Consiliul Local, au dat-o din nou cu bâta în baltă!

După depunerea listei de candidaţi pentru CL, cei de la ALDE,în frunte cu candidatul Radu Botez, s-au gândit să facă o poză de grup în faţa Palatului Roznovanu. Toate bune şi frumoase până în momentul în care au făcut poza, din care, normal, lipseşte tocmai Varujan Vosganian, preşedintele partidului. Priviţi şi vă minunaţi. Comentariile sunt de prisos, chiar dacă nu putem să nu ne întrebăm cum de Botez nu a găsit pe acasă un tricou mai puţin… roşu!

Şi când te gândeşti că oamenii ăştia speră să intre în Consiliul Local Iaşi!

alde-iasi-botez

Postaţi un comentariu

Adresa dvs de mail nu va fi afişată.