Captură record la Iași: 100 kg de canabis găsite la un dealer!

Captură record la Iași: 100 kg de canabis găsite la un dealer!

Procurorii DIICOT Iași s-au prezentat la Tribunalul Iași cu propunerea de arestare preventivă pentru comiterea infracțiunii de trafic de droguri de risc pe numele lui Maties Vlad Andrei (35 de ani), care locuiește în municipiul Roman, județul Neamț. Ofițerii antidrog de la Brigada de Combatere a Criminalității Iasi au descins la locuinta acestuia în cursul serii de ieri.

Cu ocazia perchezitiei domiciliare au fost ridicate peste 100 de kilograme de canabis. Traficantul era unul dintre cei mai abili infractori specializați în acest tip de infracțiuni din sfera crimei organizate, foarte puține persoane cunoscând activitatea acestuia. El alimenta cu canabis mai multe județe din zona Moldovei, în principal dealerii din municipiul Iași.

Din actul de sesizare al procurorilor DIICOT rezultă că acesta, în vara anului 2019, ar fi creat  mai multe culturi indoor de canabis din care a obținut impresionanta cantitate de droguri, locația acestor culturi, precum și zona  de depozitare a drogurilor fiind pe raza comunei Icușești, județul Neamț.

Drogurile au fost capturate de către ofițerii de la Crimă Organizată înainte ca traficantul să apuce să le tranzacționeze celorlalți dealeri de pe piață.

În seara zilei de 13 noiembrie 2019, procurorii DIICOT l-au reținut pe acesta, în momentul  de față fiind prezentat Tribunalului Iași cu propunere de arestare preventivă pentru trafic de droguri.

Sursa: ziaruldeiasi.ro

Postaţi un comentariu

Adresa dvs de mail nu va fi afişată.