Caravana UAIC, în peste 150 de licee din țară

Caravana UAIC, în peste 150 de licee din țară

În perioada noiembrie 2017 – mai 2018, Caravana UAIC, formată din studenți și profesori de la cele 15 facultăți ale Universității „Alexandru Ioan Cuza” Iași și reprezentanți din cadrul serviciilor suport ale instituției, va fi prezentă în peste 150 de licee din diferite regiuni ale țării pentru a promova oferta academică a universității în rândul elevilor din clasele a XI-a și a XII-a și a prezenta oportunitățile de care aceștia pot beneficia pe parcursul studenției.

În acest an, Caravana își propune să ajungă în liceele din județele Iași, Bacău, Botoșani, Neamț, Vaslui, Suceava, dar și din Maramureș sau Sibiu.

Aflată la a VII-a ediție, Caravana UAIC este un proiect prin care universitatea dorește să îi sprijine pe elevii din anii terminali să își aleagă facultatea potrivită.

Pe lângă detalii despre admitere (facultăți, domenii, specializări etc), elevii vor afla informații despre burse și posibilități de studiu în străinătate, condiții de cazare și de studiu, perspective de carieră după terminarea facultății, dar și aspecte despre viața de student și oportunitățile pe care Iașul le oferă studenților.

Miercuri, 15 noiembrie, o echipă a Caravanei UAIC va ajunge în mai multe licee din județul Botoșani.

Postaţi un comentariu

Adresa dvs de mail nu va fi afişată.