Cătălin Bulgariu, în incompatibilitate

Cătălin Bulgariu, în incompatibilitate

Agenția Națională de Integritate a constatat starea de incompatibilitate în cazul actualului director al Aeroportului Iaşi, Cătălin Bulgariu în perioada 2012-2016.

„În perioada 18 iunie 2012 – 24 iunie 2016 el a deținut și exercitat simultan funcția de membru în Comitetul Director al Societății Române de Radiodifuziune – Studioul Teritorial de Radio Iași și pe cea de consilier local în cadrul Consiliului Local al Municipiului Iași, judeţul Iași, încălcând astfel dispozițiile art. 84, alin. (1), lit. a) și alin. (2), coroborat cu art. 99, alin. (1), lit. k) din Legea nr. 161/2003“, se arată în comunicatul ANI.

Liberalii ieşeni susţin că Bulgariu este decăzut din dreptul de a mai exercita o funcţie sau o demnitate publică şi îi cer acestuia demisia.

„Cerem demisia de onoare a lui Cătălin Bulgariu, care în prezent ocupă funcția de director al Regiei Autonome Aeroportul Iaşi. În meteorica sa prezență la Aeroport, acesta s-a evidențiat prin lipsa de transparență față de consilierii județeni, de cetățeni și de presă. Ieșenii nu au nevoie de manageri care să învețe meserie la locul de muncă și sa faca experimente pe un obiectiv strategic al Iașului. Îi cerem să nu mai îngroape prin incompetența sa această regie. Prin această stare de incompatibilitate declarată de ANI, considerăm că trebuie să își rezolve problemele de integritate în afara funcției pe care o deține acum la Aeroport”, a declarat Romeo Vatră, liderul grupului consilierilor județeni PNL.

Postaţi un comentariu

Adresa dvs de mail nu va fi afişată.