Cătălin Golofca: „Mi-am dorit foarte mult să mă întorc la FC Botoşani“

Cătălin Golofca: „Mi-am dorit foarte mult să mă întorc la FC Botoşani“

Jucătorul împrumutat la FC Botoșani, până la finalul contractului de la FCSB, Cătălin Golofca a declarat duminică, la reunirea lotului că își dorește să joace în play-off cu formația pregătită de Costel Enache și că a trecut perioada petrecută la gruparea lui Gigi Becali.

„Mă simt foarte bine, m-am întors acasă, sunt fericit. Mi-am dorit foarte mult să mă întorc la FC Botoşani. Aştept să începem pregătire, să muncesc mult şi să îmi ajut echipa. Nu vreau să vorbesc despre Steaua. Vreau să-mi fac treaba cât mai bine la Botoşani. Am venit mult mai puternic, am acumulat ceva experienţă acolo. Trebuie să prindem play-off-ul, avem o şansă foarte mare. Sper să am evoluţiile pe care le-am avut în trecut”, a afirmat Cătălin Golofca.

Celălalt jucător împrumutat de la FCSB în această iarnă, Vlad Achim, susține că a venit la Botoșani pentru antrenorul Costel Enache: „Am venit pentru Costel Enache, am avut o colaborare bună la Piatra Neamţ, ştiam ce joacă, este o echipă agresivă care e pe stilul meu. Obiectivul este clar: intrarea în play-off. Asta s-a discutat de la început. FC Botoşani a ajuns destul de sus în Cupa României şi cred că este un obiectiv care se poate realiza“.

Postaţi un comentariu

Adresa dvs de mail nu va fi afişată.