Cătălin Ivan: „Văd cum s-a sinucis cel mai mare partid din România“

Cătălin Ivan: „Văd cum s-a sinucis cel mai mare partid din România“

Europarlamentarul ieşean Cătălin Ivan a scris pe pagina sa de socializare, că PSD a ajuns la o sinucidere politică din cauza liderului formaţiunii, Liviu Dragnea, iar pentru el, ziua Congresului a fost una tristă.

Europarlamentarul Cătălin Ivan este de părere că PSD „s-a sinucis”, avertizând că tot ceea ce le-a spus colegilor din partid în ultimii trei ani s-a împlinit.

„Recunosc că nu am urmărit aşa-zisul «Congres al PSD». Pentru un membru de partid cu vechime, cu atâtea bătălii duse pentru partid, a fost o zi foarte tristă. Cu toata tristeţea pe care mi-o dă să văd cum s-a sinucis cel mai mare partid din România, observ că absolut tot ce le-am zis colegilor de partid în ultimii trei ani s-a împlinit. Nu sunt ghicitor în stele, dar am preferat să-mi asum riscuri şi să spun când lucrurile mergeau prost în partid, în speranţa că se puteau repara înainte să fie foarte târziu. Acum este prea târziu! Am ajuns aici din cauza ticăloşiei lui Dragnea, este adevărat, dar şi din cauza laşităţii şi oportunismului celorlalţi“, a scris Cătălin Ivan pe pagina sa de Facebook.

Postaţi un comentariu

Adresa dvs de mail nu va fi afişată.