Ce a fost și ce ajuns Cristina Nichita!

Ce a fost și ce ajuns Cristina Nichita!

O postare care a ajuns fulgerător pe pagina de Facebook a Cristinei Nichita ne-a adus aminte că nu a trecut decât un an de la momentul în care fosta deputată PSD de Iași era pe cai mari (la figurat, pentru că la propriu nu prea vedem cum)!

Nu-i ajungeai nici cu prăjina la nas (asta tot la figurat, pentru că practic…) de importantă ce era datorită funcției pe care a căpătat-o din bunăvoința unui tiz… Între timp, lucrurile s-au schimbat, chiar foarte mult, iar Cristina Nichita a ajuns de râsul celor care postează pe Facebook. Iar colecțiile sale de țoale, pe care le tot promovează, ne arată că, de fapt, avem de-a face cu un „copypaste” după ceea ce făceau alții prin 2016!

Iată ce a scris George Hojbotă, postare care a ajuns și pe pagina de Facebook a Cristinei Nichita, dar care, între timp, a fost ștearsă:

„…DEZAMAGIT sa constat un real copy-paste!!!..modelul de rochie lansat in colectia Echo de Ravel 2016 l-am regasit acum pe pagina Nichi Cristina Nichita…in noua lor colectie.

Stimata echipa de creatie …ce se intampla?? de fapt,exista vreo echipa de creatie????..sau exista cineva disperat si fara vreo urma de inspiratie?….ce se poate face pentru a va salva de RUSINE?….da,puteti INVATA!!…puteti rasfoi reviste pentru a va informa si nu pentru a copia, va puteti uita in dreapta,in stanga pentru a cunoaste concurenta si nu pentru a face copy-paste si mai mult decat atat…puteti petrece ore in sir in atelier daca exista pasiune si talent…

Asadar…”stimata echipa de creatie”…invatati munca adevarata si corecta de atelier….se numeste creion,hartie,materiale..si multa pasiune…voi fi primul care o sa va laud, pina atunci insa…inspiratie va doresc!

#nichicristinanichita #copypaste #notgood #rusinica #asanu”.

Imaginile postate de Hojbotă pe Facebook sunt cât se poate de concludente și te cam lasă fără cuvinte.cristina-nichita-facebookcristina-nichita-facebook-1

Postaţi un comentariu

Adresa dvs de mail nu va fi afişată.