Ce au în comun Elena Udrea şi Camelia Bogdănici?

Ce au în comun Elena Udrea şi Camelia Bogdănici?

În urmă cu ceva ani, mai pe la intrarea ei în politică, medicul Camelia Bogdănici îşi afirma simpatia (ca să nu spunem altfel) faţă de Elena Udrea cam peste tot pe unde avea ocazia. Acum, după 4 ani de pelerinaj prin diverse partide, aceeaşi Bogdănici s-a întors la dragostea iniţială, Elena Udrea!

Dar, totuşi, ce au în comun Elena Udrea şi Camelia Bogdănici? Nivelul intelectual le desparte, realizările profesionale aşişderea, Traian Băsescu e doar unul… Nu mai rămâne decât butonul de „like” de pe Facebok şi… poza pe care o prezentăm mai jos.

Citeşte şi „Dilema lui Chirica: James Arthur sau Delia?”

Apreciată de Bogdănici, poza o prezintă pe Udrea învârtind nişte ouă (nu vă gândiţi la vreo prostie), sub „privirea” pierdută a unor peşti… Undeva în susul imaginii tronează „Prietenii ştiu de ce”! Ei, aici am intrat şi mai tare în ceaţă. Ce ştie doamna Bogdănici despre ouă şi noi nu ştim? Dar despre peşti? Cine sunt prietenii? Şi întrebările pot continua. Care peşti? Ouăle cui? Nu mai pricepem nimic… De fapt, nu credeam, totuşi, că 6 ouă le pot apropia atât de mult pe două femei… Ce ţi-e şi cu politica asta!

elena-udrea-facebook

Sursa foto: Facebook

Postaţi un comentariu

Adresa dvs de mail nu va fi afişată.